christinas

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by christinas

  1. Kære Lene, det er netop dét som frustrerer mig så meget. Jeg drikker aldrig alkohol, jeg ved godt hvad et glas vin indeholder, og en øl for den sags skyld. Det samme med nødder. Jeg spiser ikke noget, som jeg ikke ved hvad indeholder, det er desværre ikke dér fejlen ligger. Jeg drikker rimelig meget Pepsi max (1-3 glas om dagen), but that's it. Jeg er begyndt at tro at det er forholdende mellem kulhydrat, fedt og protein den er gal med. Ellers ved jeg det virkelig ikke.


  2. Jeg har det sådan set også kun på ved cardio - det den måler ved styrke tager jeg lidt let på :-) På min madlog hedder mit "budget" 1425 kalorier dagligt. Det er enormt forskelligt hvordan fordelingen er, nogle dage har jeg fået meget kulhydrat, andre dage meget protein. Hm, men nu hvor jeg sidder og kigger på det kan det godt se ud som om jeg får meget kulhydrat?

    Mht. at måle mig, så har jeg faktisk gjort det i dag... og ja, der er ikke sket en skid.

  3. WARNING: Meget grimt sprog. (Jeg kan ikke styre mig)

    Okay, det her bliver en fucking lang smøre, men jeg har simpelthen bare brug fra råd fra jer!

    Jeg er en pige på 22 år, jeg er 1,66 og jeg vejer pt. 75 kg.

    I starten af 2011 vejede jeg 82 kg, og begyndte at gå til kontrol hos min læge. I ca. Maj 2012 når jeg ned på 70 kg. (Hurra!), og der ligger jeg sådan set i et langt stykke tid, indtil at jeg i starten af september stopper med at ryge.

    Her efter jul vejer jeg så 75 kg igen.

    Jeg har i hele Januar (og de to første uger af december) været på Madlog.dk, jeg har kraftedeme knoklet røven ud af bukserne i træningscenteret nærmest hver dag.. og JEG TABER MIG IKKE!!!

    Jeg har for nyligt købt et pulsur, som kan måle hvor mange kalorier jeg forbrænder når jeg træner, jeg taster ALT nøjagtigt ind på madlog, og der snakker vi altså INGEN cirka tal - kun nøjagtige mål. Men jeg taber mig seriøst ikke. Hvad fanden sker der?

    Jeg er simpelthen så vred og frustreret, har I nogle bud?

    Dét jeg sådan lever af er f.eks.: Til morgenmad kan jeg spise enten: Havegryn med mælk eller cheasy vanilje youghurt eller en ristet skive toast (GROV) med light syltetøj

    Til frokost spiser jeg ofte et stykke brød med cheasy ost, kalkun pålæg, grøntsager, eller laver mig eget tun salat med fromage frais, eller en sandwich osv. osv.

    Mellemåltider er frugt, youghurt eller hvis jeg ikke har spist så meget frokost, så kan jeg godt tage en skive brød igen med noget på. Især hvis jeg skal træne.

    Aftensmad er ofte bare kød og grøntsager.

    Hvad angår fedt; det holder jeg bestemt også øje med. Jeg forsøger ikke at overskride de 30 g om dagen.

    Mht. træning, så laver jeg enormt meget forskelligt. Bodycombat, MBL hold, yoga, løb, crosstrainer, stepmaskine, og en del styrketræning.

    Efter jeg har fået mit pulsur, er det gået op for mig at jeg faktisk forbrænder mere end jeg troede jeg gjorde. Og det gør mig jo bare endnu mere forvirret .

    Nå, jeg håber virkelig I kan hjælpe mig. Og undskyld for alle de bandeord, jeg er bare så frustreret.

    Spørg gerne, hvis der mangler information!

    God fredag

    Christina