INZER

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by INZER

  1. Jamen for satan, hvad sker der lige her????

    En røvsjov debat at følge med i. Nu er der blevet skrevet om konsekvens og lign. skal det betyde at Niels Stærkjær ikke skal udtages til bænkpress landsholdet mere, han (undskyld Niels) har om nogen anden bommet en del gange, men det fratager vel ikke ham at han stadigvæk er det stærkeste kort i BP lige nu...

    Jeg mener stadigvæk, at man skal give de unge fremad stormende en lang snor, som giver dem noget stævneerfaring.. og ja det koster, men det er der jo så meget der gør..

    Hr. Klaus Jensen, jeg har lige et spørgsmål--- Har forbundet egentlig en hovedsponsor eller flere, hvis ikke kunné dette måske værer en løsning... (det er ikke personligt :laugh: )

    Jeg syntes at de holdninger/udsagn der kommer her i tråden er interesante, da det bringer en masse op i folk, men kan alle ikke værer enige om at der er nok ikke nogen dansk SLér der ikke gerne vil stå øverst på podiet til Em og VM, men vi må jo nok konstatere at vi er og bliver en B-nation, da vi desværre ikke har prof-tilstande eller staten til at betale vores udgifter..

    Om der er nogen der skulle eller ikke skulle have været udtaget, det er der squ da kun landstræneren der skal/kan afgører, alle andre kan have en menig men den tæller ikke i den sammenhæng (HOSSIER), du gjore det du kunne og det er vel det man kan forlange, og det samme må man sige om alle de andre. Man er ikke bedre på dagen, sådan er det bare...

    Med sportslig hilsen

    Titan/inzer

    Jan "Vagn"

  2. Spejder sport, forskellige frilufts forretning eller bare i Matas.  :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Matas... Er det så i pulver form eller i sådan en fast masse eller blok eller hvad man kalder det?? Nogen ide om hvad det koster??

    <{POST_SNAPBACK}>

    Eller prøve at gå på www.styrke.dk og kig under de forskellige danske links

  3. Hej Vagn

    Hvis du har lyst til at komme med at cykle en tur kan du bare sige til. :smile: Får du trænet noget ?

    Nja trænet det gør jeg da men det kunne nu værer noget bedre....

    Cykling er måske ikke lige det fedeste jeg kender, det blæser og der er jo koldt, men måske en tur på en vandcykel til sommer.... :4thumbup:

  4. du skulle måske lige læse den øverest tråd

    <{POST_SNAPBACK}>

    ??????????????????????????????????, hvor vil du hen du

    <{POST_SNAPBACK}>

    Første tråds overskrift i denne forum lyder: "KUN træningsrelaterede ting! Kun for private."

    Dit andet indlæg i denne tråd kunne tyde på at du sælger af kommercielle årsager, hvilket ikke er tilladt er reklamere for i forummet. Du er velkommen til at kontakte Morten Z omkring en bannerannonce.

    Du har i øvrigt ikke svaret på min PM. Er du bekendt med systemet?

    mvh

    Moderator

    <{POST_SNAPBACK}>

    Sikke ne spændende trænings dagbog du har... :wink::wink::sleeping:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu er det jo godt nok ikke lige en træningslog, BOMMMMELOM