Janak Rathod

Medlemmer
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Janak Rathod reacted to Bogs in BioSignature   
    Resultatet blev, i korte træk, at der er videnskabeligt bevist (ikke fordi det nødvendigvis siger noget om noget) sammenhæng mellem nogle hudfoldsmålinger og hvad Poliquin linker dem til - f.eks. under skulderbladet og over hoftekammen og ens risiko for hjertekarsygdomme (formentlig som resultat af ens mindre optimale insulinsensitivitet), der er også sammenhæng mellem triceps målingen og ens hormonelle balance/ubalance. Der er ligeledes sammenhæng mellem fedt på maven og forhøjede cortisol niveauer (og som resultat heraf - mindsket insulinsensitivitet). Så er der andre målinger, som f.eks. læg (som er linket til væksthormon), som vi ikke rigtig kan finde noget direkte omkring, men som sjovt nok falder hos folk, der begynder at kontrollere deres insulinniveau og sove bedre.
    Der er meget mere i det, end lige beskrevet, og vi er stadig i gang med at grave og afprøve. Dog kan man ikke argumentere imod de resultater (hermed ment - fedttab de udvalgte steder, energiniveau etc.), som folk (os selv inklusive) får, når de sætter ind helt målrettet.
    Dér, hvor BioSignature er mest brugbart, efter min mening, er at det er et eminent værktøj til at skabe bevidsthed hos folk omkring deres adfærd, og hvordan det påvirker deres krop. Det giver en nøgle til at stille de helt rigtige spørgsmål, så folk lige pludselig får AHA oplevelser og ændrer vaner, når de kan se, at en bestemt slags adfærdsændring giver udslag bestemte steder på ens måling. Så det er noget mere nuanceret, end BMI og fedt% målinger.
    Og hvad de forskellige kosttilskuds virkning angår - tja, hvis ikke the big rocks er i orden (ernæring, søvn, fordøjelse, træning), så får man bare noget expensive shit