lordsasa

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lordsasa

  1. Jeg tror det er ved at være på tide med

    1: ikke noget med at promovere sider, man selv har økonomisk interesse i.

    Det var dog et uintelligent forslag. Hvorfor i alverden må man ikke promovere en side, som man selv har økonomisk interesse i? Jeg har oprettet mig som medlem her, fordi jeg rent faktisk havde et spørgsmål, som jeg håbede jeg kunne få nogle råd til.

    Det skader udelukkende kun mig selv og min side, hvis jeg ikke opfører mig ordentligt på Motion Online. Jeg er interesseret i, at deltage i nogle gode debatter og få en masse ud af det. Til dagligt løber jeg 3-5 km. hver eneste dag, og styrketræner der hjemme. Jeg er da stødt på mange artikler her på siden, som jeg kan få en masse ud af.

    Desuden det link man linker med er der sat "no-follow". Med andre ord, så giver det 0,01 % værdi i forhold til SEO. Jeg kunne ligeså godt oprette linket nu hvor muligheden var der.

  2. Vi oplever et stigende antal brugere der opretter en profil udelukkende med det formål at promovore egne reklamefinancierede sites. Mange gør ligesom dig det, at de udvælger sig en stribe emner som har gode søgeord. Siderne bliver fyldt op med en tilpas mængde tekst af lav kvalitet, men som indeholder de relevante søgeord samt affiliate-links. Man kan ikke tjene meget på de enkelte sites, men hvis man opretter tilstrækkelig mange crap-sites, så kan der til sidst komme lidt penge ud af det. For at få det til at virke er det nødvendigt at man link-bulder og laver SEO. Det er hvad du er i gang med, men det bidrager kun til forurening af nettet og spild af andre folks tid. Derfor bliver jeg irriteret.

    Sasa - brug dog dine gode evner til at lave noget opstartsforretning med reel substans. Det vil tjene dig bedre på lang sigt.

    Hej Morten

    Den hjemmeside jeg samler gode links om sundhed, motion etc. er netop noget reelt :-) Unikke produkter som du inden længe kommer til at finde hos forskellige forhandlere. Intet spam-agtigt i det.

    Der er da intet spam over min hjemmeside om kontorstole? Den har reelt indhold med viden om de forskellige modeller. Det kan godt være, at andre har lorte sider, men det har jeg ikke.

  3. <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Morten Z" data-cid="1627069" data-time="1359938180"><p>
    Sasa - Nej, forummet er ikke beregnet til at du kan lave den slags opslag. Det lugter langt væk af plattenslageri og dit signaturlink med reklame for kontorstole er mildest talt malplaceret. Jeg vil kontakte partner-ads.com og gøre dem opmærksom på at du misbruger deres service. </p></blockquote>

    Puha Morten. Det må godt nok være pinligt, at være dig til dagligt. Hvor kommer denne aggressivitet fra?

    Jeg kan fortælle dig, at du tager fejl. De links, som jeg skal bruge skal gå til denne side: www.20stepguide.dk/faa-en-lavere-fedtprocent

    Det at jeg kan smække et signaturlink ind er der intet ulovligt i, og partner-ads kan intet sige til det.

    Din amatør :-)

    Som admin burde du fa... give en undskyldning.

  4. Hej alle på Motion Online :)

    Mit navn er Sasa, og jeg er i gang med at udvikle et produkt der består af en række forskellige underprodukter.
    En af disse underprodukter handler om generelt sundhed, og til det har jeg brug for at samle de bedste links om kost, løb, styrketræning og generelle succeshistorier hvor folk har tabt sig, blevet større etc.

    Jeg tænker, at der må være nogen herinde, som hurtigt kan poste et for gode forslag til hvilke artikler, videoer etc. I synes ville falde under disse kategorier. Det er naturligvis en smagssag, men giv mig jeres meninger.

    I ville hjælpe mig meget! Især med succeshistorierne.