mitzie1987

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mitzie1987

  1. Hej! Jeg er en pige på 18, er 170 høj og vejer 51 kg (ja jeg ved godt at det er for lidt)

    Jeg vil gerne igang med at træne seriøst igen, og jeg vil bare høre hvad i siger til det her protein. jeg vil ikke rigtig have mere fedt på kroppen, men bare flere muskler :).

    http://www.bodyman.dk/shop/bodylab-whey-100-586p.html

    Hej Camilla

    Jeg drikker selv bodyman shake og kan abosolut anbefales :)

    Som tidligere nævnt er det ikke nødvendig hvis du får dit behov dækket andetsteds fra, men jeg har nu ikke appetit til "rigtigt" føde lige efter en hård omgang træning.

  2. Proteinpulver kan sagtens være en god ide, hvis du har svært ved at få dit daglig indtag dækket ved alm. kost.

    Med dit aktivetetsniveau bør dit daglige protein indtag ligge mellem 150-190g.

    Der er dem der mener 'Det gyldne vindue' findes op til 30 min. efter træning og derfor skal have protein og andre der mener det er ligegyldigt hvis bare det bliver dækket i løbet af dagen.

    Jeg drikker selv en shake lige efter træning, både fordi det er rart at få energi til kroppen efter en hård omgang træning og jeg har absolut ikke appetit til hverken kylling eller tun på det tidspunkt, men smag og behag :)

  3. 2. Dit kalorie indtag er stadig for højt trods kostomlægning, man forbrænder ikke så mange kcal ved ren styrketræning, så det er løbebåndet, kondicyklen, crosstraineren eller romaskinen du skal have fokus på. Og gerne intervaltræning

    Nu skriver hun heller ikke hvilken form for motion hun dyrker i fitness..

    Men selvom den den direkte forbrænding er større ved at dyrke cardio fremfor styrketrænning/BB er det stadig en god ide at implementere i sin ugenlige trænning.

    Du kan forhøje både efterforbrændingen, samt din basalforbrænding bliver markant bedre jo mere muskelmasse du har på kroppen.

  4. Hej Jacob

    Istedet for at fokusere så meget på at tabe dig, skulle du måske fokusere lidt mere på at tage på i form af muskelmasse.
    Det kan hjælpe dig til at få et mere 'defineret' udseende.

    Jeg vil give din diætist ret i at du ikke bør tabe dig mere, da du højst sandsynlig vil fremkomme for tynd og ranglet.

    Du kan selvfølgelig starte med at bodybuilde i et fitness center, men tag evt. et kig på crossfit, hvilket er en combi af både styrke, BB og cardio trænning.

    Med den rette kost og træning bør du hurtig kunne tage nogle kg på, som definere din form og evt. gør at dit fedt ikke virker så dominerende.