Mathias Petersen

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mathias Petersen

  1. Hej Motion Online

    Først, vil jeg lige fortælle min historie, da jeg synes den danner udemærket grundlag for hvad jeg søger.

    Jeg blev for 3 år meget syg, og blev opereret adskillige gange i maven.

    Det resulterede i at jeg tabte mig utrolig meget.

    Jeg er idag 21 år gammel, 182 cm høj, og vejer hele 93kg (tabt mig for nyligt 3kg). Det er alt for meget, da jeg er blevet forfærdelig tyk. Det har sat sig både på maven, numsen samt lårene & (brysterne?)

    Da mit sygdoms forløb var overstået, var jeg meget tynd, jeg var nede på 73kg, og jeg ville gerne tage på i en fart, så den stod ofte på junkfood, kage, sodavand og massere af slik. Det var selvfølgelig oveni den normale kost af rugbrød, frugt osv.

    Jeg kunne ikke tage på, men pludselig tog det fat, og satte sig. Fordi jeg havde gjort det til en vane at spise så usundt, fortsatte jeg uden egentlig at tænke over det, men nu har jeg endelig set, hvad jeg har gjort ved min krop - og det væmmer mig.

    Jeg har pt. stoppet alt der hedder slik/kage/sodavand (hvis det endelig er sodavand jeg skal drikke, hedder det cola zero).

    Derudover er jeg startet til Bodycombat i Fitness DK, som jeg går til 2-3 gange ugentligt.

    Til hverdag på arbejde er jeg servicekonsulent/tekniker i et mindre firma, som sælger og servicere print maskiner, og mit job består så I at køre rundt i landet og servicer dem, så i mit arbejde får jeg ikke meget motion.

    Mit største problem lige nu er min kost. Fordi jeg har været vant til at spise så usundt HELE dagen, og bare spise når jeg ville, føler jeg det er rigtig svært at stoppe, og jeg tror det er skylden til at jeg ikke kan se nogen forskel i mit vægttab.

    Jeg håber derfor at nogen af jer mere erfarne på dette område, ville foreslå mig en "kost" plan, som fx. hed.

    Kl 07.00 : 1 rugbrød med ost

    Kl 11.00 : 1 æble

    Kl 14.00 : 1 bolle

    Ikke nødvendigvis hvor mange kalorier, proteiner osv. de forskellige ting skal have, men så jeg har en fast dagsordning på, hvornår jeg skal spise, og vigtigst: hvad jeg skal spise.

    Jeg synes jeg har gjort et godt forsøg med at google forskellige planer, men uden rigtig at finde en jeg føler mig overbevist omkring.

    Håber nogen vil læse mit indlæg igennem og har et fornuftigt svar, som vil kunne hjælpe mig, da jeg virkelig har brug for at tabe mig, da det så småt nedbryder min allerede manglende selvtillid..

    Med venlig hilsen,

    Mathias.