Herognu

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Herognu

  1. Hmmm... Jeg indtager 1200 kcal pr dag her mens jeg er på kur. Jo jeg er ofte sulten, men jeg savner mest brød med smør og gerne ost samt slik, chokolade, chips, det savner jeg! Men du siger, jeg vil tabe mig mere, hvis jeg spiser 300 kcal mere om dagen, forudsat det er sundt?

  2. Jeg synes det er fint med en konkurrence, hvis det kan motivere til at starte - og forhåbentlig fastholde - en livsstilsændring og et vægttab.

    Jeg er selv i samme process. Jeg holder mig til 1100-1200 kcal pr dag, startede med at træne fitness 2 dage om ugen og er nu oppe på 5-6 gange.

    Kan nogen her fortælle mig: vil jeg tabe mig ved det kalorieindtag jf det med at man taber sig ca 0,5 kg pr uge ved et dagligt underskud på 500 kcal pr dag, hvis fx 35 procent af dagens kost er fedt (også det sunde)???

  3. Hey alle sammen.

    Jeg er igang med at vægttab hvor jeg har kosten på plads. Jeg taber mig omkring 1.5 > 2kg om ugen pt. Uden at dyrke nogen voldsom form for motion.

    Nu vil jeg dog gerne supplere med noget træning, så jeg også får strammet op de rette steder. Jeg læser dog mange steder at det er enormt vigtigt at indtage noget mad/drikke indenfor 30 min efter endt træning. Jeg kan dog ikke finde nogen ideer til hvad jeg rent faktisk skal spise/drikke, så jeg tænkte på om I kan give mig nogle ideer?

    På forhånd tak.

    Hej

    Flot ugentligt vægttab!

    Mad og drikke efter træning: skal helst indtages inden for 15 min efter træning, eller højst 30 min. Kan være alt, der er proteinholdigt, men hvis du skal gå efter det mindst kalorieholdige, skal du holde dig fra fx proteinbarer. Drik i stedet Matilde kakaoskummetmælk og spis kylling, som er primært protein samt fedtfattigt. Eller spis skyr! Skal du have noget hurtigt og er på farten = ikke kan gå hjem og lave mad, er det nemt at købe kyllingestrimler tilberedt i supermarkeder, Netto har skyr i bægre, også med smag fx passionsfrugt.

    Jeg har med kostomlægning og stille start op med træning efter årelang inaktivitet, tabt 6 kg siden januar. Det er på en måde ok, at det går stille og roligt, da jeg også er i færd med at ændre livsstil og vaner, men jeg vil gerne have der sker lidt mere. Jeg sætter nu turbo på træning, men kan du fortælle mig, hvilken kost du får, siden du kan tabe så meget pr uge?

  4. Hej Søde
    Jeg er samme højde som dig, er 45, og har altid været næsten for tynd (50 kg) - dvs. indtil jeg blev gravid. Før kunne jeg ikke tage på og var på fedekur, men intet hjalp. Det resulterede jo i, at jeg var forvænt med at kunne spise ALT uden at tage på, men ikke mere - øv! ;-)

    Anyway, for et par år siden vejede jeg 68 kg og gik på en særlig kur og smed 14 kg på 4 uger, men den er hård! Jeg holdt vægten næsten et år, men blev så stresset og "faldt i" igen. Ved dette årsskift vejede jeg 72 kg.

    Jeg startede op på kuren igen, men havde kun viljestyrke til knap en uge. I stedet blev jeg anbefalet madlog.dk, som jeg nu kører. Jeg har tabt mig 5 kg siden 1. februar. Nu synes jeg, det går for langsomt, men det er fint nok, for jeg lægger min kost om og lærer meget om at spise det rigtige, de rigtige kulhydrater og den rigtige kombi af kulhydrater, protein og fedt. Det er på nogle punkter skønt, på nogle hårdt og jeg synes, jeg ofte er sulten. Jeg træner 2-3 gange om ugen: stram op hold, pilates og den slags og fitness.

    Nå men du skal vide, at du er sej! - og at du gør det rigtige. Du får det meget bedre med dig selv, har det bedre både fysisk og psykisk, så pøj, pøj, det skal du nok klare. :-)

    Knus