• Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [email protected]

  1. Spørgsmålet er sådan set enkelt.. Hvilket proteinpulver er bedst?

    Jeg er nået frem til disse 3 her:

    [Produktnavne fjernet]

    Jeg er IKKE ude efter den som er billigst til pengene men simpelthen den som har de fleste vitaminer og ernæringsstoffer i.

    [Produktnavne fjernet]

    Jeg har ladet mig fortælle at det vigtigste i protein er niveauet af BCAA. Og til dette har jeg funder der er STOR forskel i de forskellige produkter.

    Hvad mener I som er bedst? Husk nu at pris at ligegyldigt. Vil bare have dét produkt som giver det bedste.

    På forhånd tak.

    Hej Andreas,

    Jeg er helt med på den situation du står i.. Kosttilskud er en jungle!

    [Reklame fjernet]

    Håber jeg var til hjælp

  2. Og overstående kan du vel dokumentere? Speciel det at proteinpulver har en bedre aminosyre-sammensætning syntes jeg lyder spændende....

    PS: Tun på tilbud til 5kr for 150 gram, er stort set samme pris som 100kr pr. kg whey 80 (0,131 vs 0,125 kr. pr. gram protein). Da tun indeholder en del flere næringsstoffer end proteinpulver, er tun altså klart at foretrække.

    Hej venaN,

    Du skal godt nok lede længe efter en dåse tun til 5 kroner med 150 gram drænet tun (sker ikke/næsten aldrig)! :)

    Angående aminosyre sammensætning så er der stort set ikke nogle madvarer som indeholder alle aminosyrer og slet ikke 25% BCAA som de bedste proteinpulvere jo indeholder. Facts :)

  3. Proteinpulver er en del billigere end tun hvis du regner kr. Pr gram protein ud :-) dertil er det hurtigere optageligt og har en bedre aminosyre sammensætning :-) det rigtig godt, at spise en masse sund, fedtfattig og protein rig mad, men en proteinshakes efter træning vil klart være det bedste :-) det skal desuden være en whey og ikke kasein hvis det er til efter træning!