Sarahlb

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sarahlb

  1. Mange tak don155. :-) hvad er laaaange løbeture? 10 km?

    Haha, dejlig humor. Well tror bestemt ikke det er det væreste jeg kan udsætte min krop for. Og hvis det kun er for en stund er det ikke nogen kroppen kan nå at tage skade af - eller det håber jeg da ikke.

  2. Beklager, troede folk kunne bruge dette forum til at forbedre sin krop de områder hvor man gerne så en forandring/forbedring via vægttab om det så gjaldt muskler eller fedt.

    Når jeg mener sulte sig selv, er jeg ikke ude I salatblade og kaninføde. Er over i at ligge på et lavt kalorieindtag hvor det stadig er sundt... Bevares, lidt madglad har man lov til at være. :-)

    Prøver de andre sider, tak. :-)

    Fordi jeg ønsker mindre håndboldlår betyder det ikke at jeg væmmes min krop. Alle eller næsten alle kvinder har nogle områder man gerne så være anderledes, fordi jeg er slank betyder det ikke jeg er anderledes polunda. :-)

    Jeg er meget sprinkel bygget har smalle hofter hvorfor mine lår også ser store ud samlignet med resten af kroppen.

    Salt, jeg er ikke helt med?

  3. Hey guys out there. Nu nærmer badesæsonen sig, og jeg prøver desperat at miste muskelmasse på min sjovt nok ret så muskuløse lår. Har ca. En bmi på 20 og er rigtig trænet min højde er 175 og vejer omkring 59 kg, er derfor ikke interesseret I at midste fedt. Er slank korrekt, er bare super irriteret over størstedelen af min vægt skal sidde på lårene.

    Er den eneste måde at sulte sig fuldstændig for at tære på musklerne?

    Need some help please. :-)