ma92bj

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ma92bj

  1. Jydedynamit: Jeg er ikke "ude på noget" Jeg prøver blot at passe på min krop og det syntes jeg ikke jeg gør, hvis jeg lader se til at jeg tager på og på! Jeg har prøvet en masse ting og ændret en masse ting og der derfor jeg skriver herinde... At jeg ikke har en stofskifte sygdom er jeg godt klar over, jeg vidste ikke det var det du henviste til og det ved jeg nu! :-)

    Det mad du spiser er i bund og grund lort.

    Spis mere protein, mere grønt og mindre pjat og snot (dadler, saltmandler etc).

    Spiser du pasta eller spiser du ikke pasta? Du skriver at du ikke spiser det, men nævner at du får det til aftensmad... I hvilke mængder?

    Endvidere: 1 fucking æg? 4 dadler? Seriøst?

    Jeg spiser kun pasta/ris tre gange om ugen, om aftenen.

    Nej ikke mere, jeg prøver jo at holde mit kcal forbrug nede. Jeg troede mandler var godt. Angående proteiner, når nu jeg træner så meget, vil det så ikke give mine muskler mere "energi" og derved vil jeg opleve en vægtøgning (godt nok ikke i fedt)?

  2. Jeg fryser altid og er også træt konstant. Men det siger lægen har noget med mit dvitamin at gøre, jeg kunne godt tænke mig atdu forklarede mere om det i den sammenhæng alligevel?


    Jeg arbejder på kontor og sidder derfor stille i 8 timer om dagen, jeg kan se at jeg skal mere op at stå i løbet af en dag. Tak for gode svar, det ville også være fedt his nogen kunne kommentere lidt på det mad jeg spiser.

  3. Nej. Det har noget at gøre med at du spiser mere, end der står i din første post.

    Hej Heikichi.

    Det der står i min første post er det jeg spiser :-) Hvorfor skulle jeg lyve overfor jer og mig selv om det? :-)

    Jeg ved med sikkerhed at det gør du. Eller dvs, hvis du spiste lidt over dit vedligehold dengang passer det fint med at du tager lidt på og at vægten stagnerer.

    Jeg ser dog et klart problem her:

    Når du intet anderledes gør, så får du de samme resultater som hele tiden. Det vil desuden kræve en smule mere at bryde ligevægt. Man kan altså ikke skære 50kcal fra om dagen og tabe sig gradvist. At tabe sig foregår ved minimum 0.5kg/ugen for normale mennesker - det kan nærmest ikke lade sig gøre at tabe sig mindre.

    Tak for dit svar. Hvis jeg siger det, så må jeg da vide bedst :-)

    Jeg undre mig bare: Er min krop virkelig lavet således, at jeg skal spise meget mindre for at vedligeholde min vægt?

    Jeg har før haft en spiseforstyrrelse, og jeg syntes jeg er uhyggelig tæt på at spise det samme på en dag, som dengang! Derfor prøver jeg at søge, om der ikke kan være andre forklaring.

    Iøvrigt vidste jeg ikke sidste faktum, det kan sikkert hjælpe mig , men igen; er min krop virkelig så dårlig til at forbrænde selv at jeg skal spise så lidt mad...

  4. Hej folkens.

    Jeg er ny herinde og døjer med et irreterende problem. De sidste tre år, er min vægt blevet øget med ca 2 kg om året, hvergang jeg tager de kg på, kan det simpelthen ikke lykkedes for mig at ryste dem af igen, tiltrods for at jeg intet har gjort anderledes, og jeg derfor ikke kan forstå jeg tager dem på.

    Jeg har i lang tid ligget på 62 kg, efter jeg begyndte at styrketræne affandt jeg mig med at vægten nu var på 64. Men nu er vægten endnu engang stege tog ligger nu på 68 kg! På 4 måneder har jeg altså taget 6 kg på, selvom jeg ikke gør noget anderledes (jeg har dog været på 4 byture 4 uger i stræk, mendet nu to uger siden og normalt drikker jeg ikke)

    Jeg har ikke lyst til at dette ksla fortsætte, så jeg ender på 80 kg når jeg er 24, osv der opad!

    Min ideal vægt ligger på 62-64 kg og der vil jeg gerne ligge igen!

    Mine måltider ser sådan her ud:

    Morgenmad: 1 æg eller ingenting
    Formiddag: 1 stk frugt, lidt saltmandler, og 4 stk tørret figner
    Frokost: ofte salat med dressing, rosiner og det kød der nu er i kantinen (jeg spiser ikke ris og pasta osv)
    Aftensmad: Som regel kun en portion: Ikke det sundeste måltid og indeholder som regel ris eller grovpasta.

    Jeg spiser ikke særlig meget på en dag, og føler næsten ikke jeg kan skære mere ned! Jeg spiser faktisk det samme som dengang jeg vejede 55 kg (ALT FOR LIDT)
    Jeg drikker ikke specielt meget vand i løbet af en dag, men er begyndt at forsøge at drikke ½ - 1 liter.

    Jeg styrketræne 2-3 gange om ugen med lidt opvarmning og prøver at få så meget aktivitet ind i min hverag som muligt.

    Men somsagt er intet anderledes end før, SÅ HVORFOR DENNE PLDUSELIGE VÆGTØGNING???


    Jeg håber nogen har et svar eller nogen forslag til nogen ændringer :-)