pulle

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pulle

  1. PAS PÅ NÅR FOLK MED FÅ (1) INDLÆG LIGE PLUDSELIG KOMMER MED ANBFALINGER OM PRODUKTER!!!

    Jeg er vist også for nærig til at smide penge efter sådan noget så det giver helt sig selv :smile:

  2. Prøv at opgøre dit væskeindtag og se om du kan drikke lidt mere end du egentlig burde ift beregnet.
    Ok den må jeg lige have en forklaring på (når du får tid). Hvorfor skal jeg drikke mere, hvis du mener jeg måske tilbageholder væske i kroppen?
    Mht til at ødelægge stofskiftet ved nedsat eller manglende fødeindtag: det tror jeg ikke er tilfældet. Men det kan du få tjekket hos din læge. Min egen erfaring gennem 20 år med "ihærdige forsøg" på at totalsmadre mit stofskifte (periodespiser, endsidige cravings etc) har endnu ikke haft nogen effekt på dét  :tongue:

    Det er jeg glad for at høre, så er jeg ikke helt "a lost cause" :bigsmile:

  3. Husk det vigtigste er spejlet - hverken vægt eller målebånd sige noget om, hvor meget fedtmasse, du har ifht. muskel og knoglemasse.

    Ja heldigvis kan jeg da klart se, at der er røget noget af eller flyttet lidt om på det, så det er da bestemt motivation for at fortsætte. :smile:

    Når vægttabet forbliver der i længere tid, er det så stadig kun væske?

  4. Jeg har indenfor en måneds tid tabt ca 3 kilo og vil gerne smide 3-4 kg mere. Jeg har lavet om på kosten og er begyndt i motionscenter med styrketræning og efterfølgende cardio (har lige skruet det op til 40-50 min pr. gang hvor jeg forbrænder 400-500 kcal). Både styrketræning og cardio gør jeg 3 gange pr uge. Og desuden cykler jeg 30 min hver dag i forbindelse med arbejdet. Desværre er der ikke rigtig sket noget de sidste 14 dage (har også målt med målebånd).

    Jeg har i dag været inde og beregne mit stofskifte, som giver 2375 kcal. Jeg har med vilje udeladt at tælle motion med i beregningen da jeg synes at 30-60 min 4-5 gange pr. uge er et ret bredt interval. Jeg har så også prøvet at gøre op hvad jeg har spist idag og her ender jeg på 1600 kcal. Dette tal vil vist passe på de fleste dage evt +200kcal. Jeg spiser kød og grøntsager til frokost og aftensmad og føler mig ikke yderligere sulten, men ifølge disse beregninger ligger jeg jo langt under mit ligevægtsindtag. Så hvorfor er mit vægttab gået i stå?

    For ca 3 år siden havde jeg kærestesorger og havde derfor ikke lyst til ret meget at spise i en periode, og da det så var gået over ja så kom appetitten igen, så dette har jo nok smadret mit stofskifte, og herefter tog jeg på, men kan dette stadig have en betydning efter så lang tid?

  5. Min kæreste vil gerne have noget proteinpulver til at supplere kosten i forbindelse med træning. Er der nogen der kan anbefale et bestemt mærke og evt hvor man kan købe det? Der er jo noget forskel på hvor meget protein man rent faktisk får i en shake alt efter hvilket mærke.

  6. Ha ha snakker for meget....aldrig :tongue:

    Ok træner kun på maskiner og kender vist ikke helt de rigtige betegnelser så du får det lige i børnesprog :bigsmile: og så må du spørge for evt uddybelser

    Lår (hvor man sidder og skubber fra)

    Inderlår

    Baller (hvor man sidder og skubber udaf)

    Ryg - rowing

    Ryg - træk (har haft meget problemer med mine skuldre så disse 2 er godkendt af en kiropraktor for at styrke min rygmuskulatur)

    Brystpres

    Skulderpres

    triceps

    biceps

    mave

    mave- twist

    Og så træner jeg mine skuldre ved at rotere med løse vægte hvor jeg bare holder armene ned langs kroppen.

    Når jeg er alene og der ikke er kø ved maskinerne tager dette ca 25-30 min.

    Træner derefter på cross traineren eller stepmaskinen, min 30 min, men ikke interval. Har fået at vide at man bare skal klø på ved så høj "belastning" man kan klare, bare jeg kan motionere min 30 min.

  7. Jeg har hørt at en af grundene til at man skulle have lavet nyt program efter et stykke tid (og hvad er et stykke tid?) er, at ens krop vænner sig til de øvelser man laver, så man ikke får det samme ud af dem, er dette rigtigt? Dvs sådan så jeg i princippet kunne holde fast ved kun at lave et sæt, men have to fulde programmer, jeg så skifter imellem med et par måneders mellemrum?

    Jeg kan egentlig godt lide kun at skulle tage et sæt. For det første kan jeg nå hele kroppen på 30-45 min, (har hørt man skal kunne overstå sit program på højst 45 min for at have nok energi), og for det andet har jeg nemmere ved at bedømme, hvilken vægt jeg kan klare, da jeg jo ved jeg kun skal tage et sæt. Men jeg vil selvfølgelig ikke fortsætte sådan, hvis det er pløk forkert :blush:

  8. Jeg regner med at det, at man kun træner et sæt, er det du kalder HIT træning, ja sorry kender ikke alle de fancy udtryk :bigsmile:

    At det ikke virker vil jeg nu ikke give dig ret i, for man kan klart se en forbedring på min kæreste, han har altså fået større muller. Men jeg vil prøve at søge efter programmer og ellers lige tage en snak med dem dernede i centret.

  9. Jeg begyndte for nu 2 mdr siden at styrketræne igen. Både min kæreste og jeg fik lagt program hvor der kun indgår et sæt af 8-12 rep. Instruktøren i centret (fitness-world i KBH) siger at man sagtens kan nøjes med et sæt bare det er hårdt. :devil:

    Nu er det så jeg vil høre om man skal blive ved med dette eller om man skal have lagt nyt program, efter vi har brugt dette i 2 mdr? Vi har jo også forskellige mål.

    Jeg vil gerne tabe mig, men ikke miste muskler, og dyrker derfor cardio efter styrketræning og har prøvet at lave lidt om på kosten.

    Min kæreste vil gerne forøge sin muskelmasse og få markerede muskler.

  10. Min kæreste og jeg er netop begyndt i motionscenter og har fået lagt program af en af deres instruktører. Men nu undrer vi os lidt over at vi faktisk stort set bruger de samme maskiner, men jo ikke ønsker at opnå det samme. Vi har fået at vide at vi kun skal lave ét sæt med 8-12 gentagelser, og med så høj vægt som muligt.

    Han vil gerne have større muskler og slippe af med overflødigt fedt. Jeg vil godt tabe mig lidt samtidig med at jeg godt bare vil holde kroppen i form og styrke mine muskler, så de ikke helt syner hen :smile: Men jeg vil jo ikke have store svulmende muskler, så er det rigtigt at vi skal træne "på samme måde"?? Håber nogle kan hjælpe, og please i et forståeligt sprog for os almindelig dødelige :bigsmile:

  11. Mon ikke du skulle gå ned i det nærmeste supermarked og købe både noget sollotion med faktor, så du slipper for at blive forbrændt fremover og noget after sun, til at smøre dig med efter du har været i solen, det køler huden ned. Bare et lille råd hvis du skal være udenfor de næste par dage B)

  12. Jeg er ikke interesseret i at få større muskler på mine overarme, da jeg i forvejen er ret stærk og "muskulløs" af en pige (i hvert fald når jeg samtidig skal tænke på hvordan jeg gerne vil se ud). Men det med (et lille) vægttab er et opstartet projekt. Så måske kommer resultatet af sig selv! :bigsmile:

  13. Ok nu er det at jeg er lidt uvidende....hvad er CAT træning? :unsure: Det kan godt være jeg er naiv, men jeg tror faktisk lidt på den forklaring med løs hud, for når jeg spænder triceps er der ikke meget at få fat i, altså kan der jo ikke være meget overskydende fedt eller...?

  14. Hej alle

    Er der nogen der kan hjælpe en uvidende tøs med et godt råd til, hvordan jeg specifikt kan slippe af med overskydende fedt på triceps? Jeg er godt tilfreds med størrelsen af mine overarme muskelmæssigt, men vil godt lige af med lidt fedt, "bedstemorarme" er jo ikke så tiltrækkende!

    Nogle gode råd?