Nicklasnymark

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nicklasnymark

  1. Hey!

    Jeg vi så på hospitalet i går, hvor de tog min skinne og sagde jeg skulle begynde at bøje og gå på det. Jeg fik også nogle flere øvelser, som jeg arbejder med nu.

    Jeg skal begynde til fys her 2 gange om ugen, hvor jeg så småt må begynde at gøre mere og mere.

    Vh Michael

    Jeg var til kontrol i onsdags, og grunden til jeg ikke skulle gå med skinne på, er fordi det ikke er nødvendigt, og man kan nemmere begynde at træne efter operationen. Han fortalte at man tidligere gav skinner på, men man har fundet ud af at det bestemt ikke er nødvendigt. Men igen, måske er dit revne i menisken større, eller sidder et helt andet sted :)

  2. Det må meget gerne, jeg skulle absolut lave venepumpen, og fik som sagt også syet min menisk. Måske det er fordi det er forskellige steder menisken er revnet? Han fortalte ihvertfald der var zone grøn, gul, rød og rød rød mener jeg, og min var i rød rød. :)

  3. Hej Michael.

    Spurgte faktisk præcis om den skinne dernede, men der var absolut ingen grund til at jeg skulle have en, da jeg skulle bukke benet osv. Under genoptræningen? Det skal siges at jeg blev opereres på aleris Hamlet i Aarhus, og er vældig tilfreds med dem, de har gjort det til en god oplevelse at være ved dem.

    Jeg kan stadigvæk ikke 'halte' men jeg kan støtte så meget på det, så det er svarende til jeg splatter en tomat under foden, hvilken var det han sagde jeg måtte også. Er begyndt hos en fysterapeut Idag som hjalp med min genoptræning, og gav mig nogle gode forslag.

    Hvor henne har du fået foretaget operationen? Syntes det lyder mystisk at du har fået en skinne på og ikke må bukke benet, når det modsatte gælder mig. Jeg havde kun en blokade i benet det første stykke tid som forhindrede mig i det, og ligenu er det stadigvæk en del følelsesløs så kan ikke 'overdrive' med at bukke og bare ignorere smerterne, plus det selfølgelig hurtigt hæver op når man træner.

    Vh Nicklas

  4. Hej jeg er 18 år og blev for noget tid siden ramt af en korsbåndsskade og en revnet menisk. Jeg fik derfor i onsdags foretaget operationen ( som gik godt) de syede min menisk og træk en sene fra baglåret til et nyt korsbånd.

    Det er nu 5 dage siden jeg blev opereret og har stadigvæk vildt mange smerter, når jeg "står op" med krykker følels det som om nogle spænder en snor rundt lige under knæet og bare strammer til. Jeg kan ikke bøje knæet, men jeg kan faktisk forholdsvis fint strække benet når jeg ligger ned. Men bag ved knæet/ læggen sidder altså en masse smeter, og det afholder mig fra at udføre de øvelser som er så vigtige at få lavet. Derudover syntes jeg stadigvæk jeg er lidt lam eller følelesesløs omkring knæet.

    Er der nogle der har erfaringer med dette? Eller bare helt generelt kan fortælle mig om de dage her efter operationen som i oplevede det.

    Skal Idag mosles til lægen efter min mor overbevise mig om at det er en god ide.

    Det virker så skræmmende når man forventede meget bedre end hvad status er ligenu. Så jeg håber der nogle der lige kunne hjælpe. Tak på forhånd :)

  5. Hej derude,

    Jeg var så uheldig at jeg her for godt snart en månede siden fik revet mit korsbånd over, under en floorball træning som optakt til dm finalen. Jeg blev scannet og fik konstateret både revnet menisk i det lægen kalde for ''zone rød rød' ( noget med at det er yderste stykke hvor der er masser af blod) Han håbede han kunne syg det, og korsbåndet skulle selfølgelig erstattes, eller hvad de lige gør.

    Jeg har et bidene ønske om at vende tilbage til sport, selv her en måned før operationen, kribler der allerede for at komme tilbage på banen.

    Jeg har fået at vide at jeg nok skal regne med over 1års skades pause hvis ikke mere, HVIS jeg overhovedet kan komme tilbage på samme niveau. Det skræmmer selfølgelig mig en smule det hele.

    Derudover syntes jeg faktisk operationen lyder lidt voldsom også, og den fase bagefter.

    Proffensionelle fodbold spiller er jo som regel tilbage på banen allerede efter 6 måneder?

    Og har min revnet en menisk også en indblanding på mit 'comeback.'

    Håber der nogle der kan hjælpe med at sætte brikkerne på plads, syntes man kan læse en masse forskellige ting på nettet omkring et overevet korsbånd.