Nicklasnymark

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Nicklasnymark reacted to Martin Sloth in Efter korsbåndsoperation   
    Hej Nicklas,
    Jeg har været igennem stort set den samme tur. Jeg sprang også mit forreste korsbånd og erhvervede mig en lille revne i min menisk, da jeg var 18 år. Selve skaden skete under en fodboldkamp.
    De oplevelser du beskriver de første dage efter operationen, er nøjagtig som jeg havde det.. Jeg syntes også jeg havde store smerter, knæet var for hævet til at bøje, og jeg havde nedsat følsomhed forskellige steder omkring knæet..
    Meeen jeg kan så fortælle dig, at det nok skal blive bedre (hurtigt)! Men tving for alt i verden dig selv til at få lavet de forskellige øvelser, da det er altafgørende for knæets funktionalitet på længere sigt. Så hellere brug lidt mere smertestillende i en kort periode, hvis det kan hjælpe dig til at få øvelserne gennemført.
    Jeg var tilbage på fodboldbanen ca. 9 måneder efter operationen. I starten spillede jeg med en skinne, da det krævede noget overvindelse psykisk, at stole fuldt ud på at knæet kunne holde.. Skinnen blev dog senere smidt, og jeg spillede fodbold på serie 1 og jylllandsserieniveau uden nævneværdige problemer de efterfølgende 5 år (stoppede ikke pga. knæet). Jeg oplevede helt klart, at jo bedre form jeg kom i, jo mindre "brok" kom der fra knæet. I dag ca. 7,5 år efter fungerer mit knæ stadig stort set upåklageligt.
    Så har jeg vist uddelt de erfaringer jeg kunne, men skriv bare, hvis du har andre spørgsmål.
    Vh
    Martin