Simon Dragnes

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Simon Dragnes

  1. Mange tak for svar. Jeg har aldrig sådan været stillesiddende. Har haft perioder årligt hvor jeg har jogget og løbet, og jeg cykler hver dag (da jeg ikke har bil), jeg er væsentlig mere aktiv, end de fleste af de mennesker jeg kender, men bare ikke aktiv nok til at få den mave af vejen. Jeg løber kun i skovområder, der er blødere at løbe på, og ikke veje, indtil videre går det godt med den 10 kilometers tur (har taget 2 nu) God weekend :)

  2. Hej med jer herinde.

    Håber der er nogen der har et par gode råd, evt. et lille og ikke alt for advanceret program jeg kan følge.

    Jeg er en fyr på 30, som efterhånden må indse, at det bliver mere svært med tiden, at holde figuren. Jeg er egentlig forholdsvis tynd (hvis jeg er tildækket altså), problemet er bare maven og dællerne, som efterhåden har taget overhånd, og de passer slet ikke til resten af min krop. Jeg er delvis selv skyld i det, da jeg er glad for mad, øl og vin, men min forbrændning er samtidig helt elendig, i forhold til dem jeg kender. Nok om det...

    Det jeg ønsker, er skam hverken modelkrop eller sixpack. Jeg vil bare have en normal pæn mave, uden dunk eller ret store deller. Synes det er lidt svært at finde en metode, som de fleste er enige i. Jeg ved de fleste af jer vil sige, at jeg selvfølgelig skal spise sundt og ligge øl og vin på hylden, men jeg ønsker også at der skal være plads til den slags ting, med måde selvfølgelig. Er der tilfældigvis nogen der ved om alkoholfri øl er ligeså fedende som almindelig øl?

    Mit egentlige sommerprogram hver tirsdag, torsdag og søndag, er :

    - Ca 10 minutters hulla-hop-ring (5 minutter den ene vej, og 5 minutter den anden vej)

    - 50 mavebøjninger og 50 rygbøjninger

    - 10 kilometers aften-jogging, derefter udstræk

    - Yderligere 50 mavebøjninger og 50 rygbøjninger

    - Måske mere hulla-hop-ring (hvis jeg har energien til det)

    Er det ok, eller? På forhånd tak :)