Hammerk

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hammerk

  1. Hej

    Tak for svaret.

    Som svar på spørgsmålene, så er jeg 31 år og målet er Tour de femme. Tiden på de 6 timer var sat udfra at jeg cykler 19, 5 km/t og at der sikkert er flere drikkepauser. Hvad vil et målt være 5 timer?

    Jeg er tidligere løber i den forstand jeg jeg ca. 8 år tilbage løb mit maraton nr. 5 og efterfølgende har måtte løbe kortere distancer pga. Et løbeknæ, men da gode 5 km tider kræver meget intervaltræning, er spinning blevet min primære sportsgrene og den jeg har dyrket 3-4 dage om igen de sidste 2-3 år.

    Et netop målt kondital sidste uge var 54 , målt på motionscykel i noget sundhedstjek - så hvis man skal tro på det - er formen ok.

    Der findes ikke programmer ala - træn til 100 km på 10 uger - synes det er rart, at kunne stregede og sige en lang tur mindre før målet osv :)

    Glæder mig til at høre jeres svar - så træningen ikke bliver helt ud i blinde - eventuelt henvisning til lidt gode råd - det jeg pt. har kunne finde bliver hurtig meget teknisk snak om cykler.

  2. Hej alle

    Jeg mangler hjælp til et træningsprogram til at træne op til 103 km den 8. September 2013.

    Jeg har de sidste 3 uger bevæget mig uden for spinninglokalet og cyklet 2*40 km efter arbejde og begge ture gik fint - 19,5 km/t på min alm citybie.

    Jeg har arvet en racer, som jeg har fået indstillet ved en cykelhandler- så den den burde være i orden :) Efter lidt småture cyklede jeg en time på den - uden at vælte, men dog ret stiv i nakken - tror dog på at jeg på tirsdag kan cykle de 40 km efter arbejde på racercyklen ( gode råd mod stivnakke modtages også gerne :) )- og der går nok lige et par ture før jeg tør skifter pedalerne til klikpedaler.

    Jeg har tidligere trænet meget løb, hvor jeg har været glad for et træningsprogram med fast distance.

    Kan I hjælpe mig med et finde et der passer, så jeg kan gennemføre de 103 km - gerne på max 6 timer.

    Umiddelbart er udgangspunktet som minimum 2 dage på landevej, en dag på spinningcykel og derudover cykler jeg 2*6,5 km på arbejde. Derover vil en 4 dag kunne komme med, når der er ekstra tid i løbet af ugen.