michael0206

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by michael0206

  1. Hey!

    Jeg vi så på hospitalet i går, hvor de tog min skinne og sagde jeg skulle begynde at bøje og gå på det. Jeg fik også nogle flere øvelser, som jeg arbejder med nu.

    Jeg skal begynde til fys her 2 gange om ugen, hvor jeg så småt må begynde at gøre mere og mere.

    Vh Michael

  2. Jeg fik nyt korsbånd + skåret minisken til for et lille år siden.

    Jeg kan knapt huske det, men går stærkt ud fra at mit knæ også var hævet i 2 uger efter, og også mere.

    Jeg fik noget is jeg skulle lægge på i ~30min af gangen ?

    Derudover så pas på her i starten, jeg overvurderede mine egne post-operations skills og lavede nogle dumme vrid da jeg "selv kunne komme op og stå".

    Giv det tid, nyd opmærksomheden og når benet kan noget igen, så igang med at træne.

    Good luck

    Mange tak for jeres svar!

    @perfect_ tænkte på hvor langt du er nået i dag? Hvad kan du og hvordan har skadesforløbet været for dig?

  3. Hey Nicklas.
    Jeg blev opereret på Aalborg Universitetshospital hvor jeg, som dig, fik nogle øvelser jeg skulle begynde på straks efter operationen. Dette var dog kun hvis de 'kun' havde lavet et nyt korsbånd til mig, hvilket ikke var tilfældet. Så jeg vågnede med skinne og fik af vide, at de også havde syet i min menisk og at det var yderst vigtigt ikke at bøje benet, derfor måtte jeg kun lave venepumpe-øvelser med foden.
    Det lyder rigtig mystisk, at de har fortalt os to forskellige ting, men vi må vel gå ud fra at de er eksperterne og tro på dem.
    Jeg skal ud på sygehuset på tirsdag, hvor jeg regner med at få en masse mere information omkring genoptræning, og hvad jeg lige skal gøre med skinnen og hvor lang tid.
    Så kan jeg vende tilbage, hvis du er interesseret??
    Vh Michael

  4. Hej Nicklas.

    Jeg blev også opereret sidste onsdag for et sprunget forreste korsbånd og en flænge i menisken, men undrer mig over, at du ikke har fået en skinne på? Jeg har fået en skinne, som gør at jeg ikke må bøje knæet overhovedet, pga syningen af menisken.

    Dog kan jeg fortælle dig, at jeg har haft ca. de samme smerter, men de er så småt begyndt at aftage her ca. en uge efter. Jeg har droppet mit smertestillende og er begyndt at kunne 'halte' på det uden krykker.

    mvh Michael

  5. Hej alle!

    Jeg blev for en uge siden opereret i mit højre knæ. Jeg fik af vide, at de havde syet en smule i min menisk og givet mig et helt nyt korsbånd, så jeg vågnede med en skinne, som jeg fik af vide jeg skulle gå med i 2 uger uden at bøje det. Det er så der jeg er nu.
    Men er blevet i tvivl om det er meningen at mit knæ skal forblive hævet? Efter en uge er det stadig lige så hævet, som dagen efter operationen?

    Og så er jeg i tvivl om der er andre herinde, der har været ude for samme operation, som kan fortælle lidt om efter-operationsforløbet? Jeg fik en masse af vide inden operationen, men det var kun oplysninger om efter en korsbåndsoperation, så jeg føler lidt at jeg mangler lidt info omkring det hele.

    Håber I kan hjælpe ;-)

    -Michael