VonH

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VonH

  1. Hej :)

    Tak for jeres svar!

    Jamen jeg var egentlig ikke interesseret i at tage piller, for at få mine vitaminer. Som mugge skriver, så mener jeg også, at man kan få dækket sit behov af vitaminer igennem en sund varieret kost. Jeg mener selv, at min kost er forholdsvis sund og der ville ikke gå meget af mig, hvis jeg skulle ændre den lidt for at opnå anbefalet daglig tilførsel. Ellers så fred være med det, da det nok altid vil svinge - og hvis man spiser sundt, så skal man nok heller ikke være nervøs :)

    Det er egentlig også fordi at jeg godt kan li' at bage, og jeg overvejede lidt at lave et brød, som ville indholde en stor/god mængde af disse vitaminer :)

  2. Hejsa,

    Det er almen viden, hvor meget protein, kulhydrat og fedt, vi skal have i løbet af en dag - i hvert fald for jer herinde ;)

    Men det er dog lidt sværere, at finde noget om vitaminer og mineraler.

    Kan en guide mig til en hjemmeside, hvor der står noget om anbefalet vitamin og mineral mængde? Evt. nogle nye tal. Google er i hvert fald ikke min ven lige i dag :(

    Det skal ikke bruges til noget vildt. Jeg er bare interesseret i at se, hvor jeg måske mangler en del. Måske kunne andre bruge det :)

    På forhånd tak