Lisa

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lisa

  1. jeg ER 100% sikker på min kost :-), men jeg vil prøve at gå lidt ned i kalorier, så mange tak for rådet.

    jeg træner først 20 min på en crosstrainer, hvor jeg prøver at øge intentisiteten fra gang til gang. derefter laver jeg rygbøjninger og sidebøjninger og mavebøjninger (både skrå og lige) ca. 150 stk med ca. 50 kg.

    mine daglige cykelturer er i almindeligt tempo ca. 20 kmt., da det er til og fra studie/arbejde, har jeg ikke rigtigt mulighed for at øge tempoet, da jeg ikke har lyst til at møde svedig op.

  2. tak for jeres svar :bigsmile:

    jeg har regnet ud, at jeg ikke må indtage færre end 1700 kcal for at holde mit stofskifte igang. jeg har i perioder eksperimenteret med at holde mig omkring de 1200, men heller ikke der skete der noget (det var før jeg kendte mit basale stofskifte forbrug - eller hvad det nu hedder).

    jeg er 100% sikker på min kost, da jeg faktisk kan have svært ved at spise så meget. min appetit er ikke super god fra naturens side, så jeg snacker heller ikke.

    jeg er 25 år og har ikke egentlige mål med min træning, andet end at få kontrol over min vægt og tabe de overflødige kilo. jeg har absolut ikke set noget resultater, hverken i spejlet eller med målebåndet. selvom jeg skulle have tabt fedt og opbygget muskler, holder det jo stadig ingen steder, da jeg er overvægtig og skal tabe kilo.

  3. hej alle.

    jeg er ny herinde og håber meget i kan hjælpe mig.

    jeg har de sidste 7 måneder trænet to gange ugentligt og samtidig haft en daglig cykeltur på 14 km. jeg spiser ca. 1800 kcal dagligt og har skåret al stivelse ud af min kost og forsøger at fordele måltiderne ordentligt og spise ofte. jeg er også stoppet med at drikke alkohol.

    problemet er at jeg ikke har tabt mig så meget som et gram på de 7 måneder jeg har været i gang!!! jeg træner cardio og styrketræning af ryg og mave, og jeg er nu bekyndt at supplere med pilates.

    jeg forstår ikke hvad jeg gør galt og jeg er træt af den evige kamp mod vægten. jeg vejer 87 kg og er 171 cm, så jeg burde tabe mig nogle kilo, men jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået målt mit stofskifte som er lavt, men ikke for lavt. alligevel ville jeg mene at jeg burde have smidt nogle kilo i løbet af 7 måneder.

    jeg håber meget at nogle af jer kloge mennesker kan give mig nogle råd til hvad jeg skal gøre anderledes for at vinde kampen mod vægten.