anjorg

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by anjorg

  1. Man må ikke linke til forhandlere af kosttilskud herinde, men der er sådan én der har en online beregner af næringsindhold, den kan du finde ved at google kalorieberegner.

    Der er ikke nogen log-funktion som sådan i den, den løbende registrering må du lave i et regneark eller lignende, men den er god til at beregne næringsindholdet i mad, du selv laver fra bunden.

  2. vil jeg så tabe fedt eller muskelmasse?

    Du vil formentlig tabe begge dele, men fordelingen kommer meget an på hvordan du træner. Da du sikkert er mest interesseret i at tabe fedt, og beholde/udvikle dine muskler, kan du med fordel supplere din kost med noget proteinpulver, gerne valleprotein, da det indeholder forholdsvis meget af nogle essentielle aminosyrer der hedder BCAA.

    Du kan se et eksempel på valleproteinpulver her , hvor der også står forklaret lidt om de fordele der er ved BCAA i forbindelse med muskelnedbrydning.

    (Jeg ser lige at man ikke må linke til forhandlere, så jeg har selv fjernet ovenst. link for ikke at blive brændt levende)

    MEN Kort fortalt er BCAA med til at mindske muskelnedbrydningen under træning, hvilket jeg gætter på er noget af det du gerne vil opnå.