hitech

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hitech

  1. De første mange måneder motionerede jeg overhovedet ikke, da det begyndte at blive sommer cyklede jeg nogle gange til arbejde (14km hver vej) - kom til at tilmelde mig DHL så jeg har trænet ca 10 gange på en løberute på ca 4-5km - mere motion er det (desværre) ikke blevet til, da jeg har mange ting at se til i hverdagen.

    Flot! Har du heller ikke motioneret ekstra under kuren ? Jeg så godt den dokumentar og kan huske jeg tænkte at det måtte jeg prøve. Men så blev det vist heller ikke til mere :rolleyes: Jeg er igang med første faste dag i dag og nu er kl. snart 16 - jeg har spist Skyr/æblegrød med hakket mandler og en fersken til frokost. Er oppe på 200 kcal og er faktisk overrasket over, hvor forholdsvist let det er gået. Frygter dog i aften :unsure: Har bare desværre lidt af hovedpine en del af dagen. Tak for dit link, vil ind og kigge nærmere. :wink:

  2. Nogen af jer herinde, der har erfaring med 5:2 kuren ? Den er ret ny i DK. Hvor man spiser almindeligt 5 dage i ugen og "faster" = 500 kcal 2 dage om ugen.

    Jeg er normalt ikke tilhænger af de diverse kure og stiger som regel af når jeg hører ordene ny "trend" og "kur". Ved godt det handler om sund fornuft og kcal regnestykket. Men den tiltaler mig lidt alligevel, jeg er bare ikke så glad for at kalde det kur. Det er en form for livsstil - da man fortsætter med at faste 1 dag ugentligt når man har nået det ønskede vægttab.

    Så jeg overvejer om det her er noget jeg skal undersøge nærmere og måske starte på.. hvis jeg kan :rolleyes:

    http://www.dr.dk/Nyheder/Levnu/Dinkrop/Artikler/2013/0729120308.htm

    http://www.b.dk/sundhed/52-opskrifter-til-fastedage

    Er meget interesseret i at høre andres meninger og evt. erfaringer her ??

    Jeg har prøvet 5:2 kuren siden starten af 2013 efter Eat, Fast and Live Longer blev vist på DR2, har nok vejet lidt for meget inden da da jeg aldrig har været god til at motionere regelmæssigt og kun engang imellem har cyklet til arbejde.

    Uden andre ændringer har jeg tabt 12-14kg og er nu tættere på min normalvægt end jeg tidligere har været og som bonus har jeg ikke været syg siden jeg startede kuren og har fået mere mere energi på hverdage.

    Jeg blogger om 5:2 kuren på http://www.52faste.dk