Den lille mus

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Den lille mus

  1. Har fået konstateret en fejl på min rygsøjle, der gør at jeg modsat de fleste, ikke kan/må lave bagudbøjninger hvis jeg skal undgå at ødelægge min ryg :-( Har været til fys som har givet mig nogle øvelser, men det er ikke sikkert man kan gøre noget.

    Er der nogen af jer herinde der kender nogen, eller selv har haft det problem, og kunne der gøres noget?

    (Med bagudbøjning, mener jeg hvor man fx står op, tager armene op over hovedet, og bøjer bagud, som man kigger på væggen bagved eller gulvet).

  2. Den form for yoga (bikram) jeg træner er lige så hård som styrketræning - har trænet meget med fri vægte, squat, lunges osv så kender godt jeres verden ;-) . - fordi man både skal have styrke, balance og fleksibilitet på samme tid. Men kan da godt være jeg bare skulle forsøge at komme hver dag...

  3. Jeg elsker min træning, og hvis jeg kunne ville jeg træne hver dag. Men min krop er langsom om at restituere, så ofte går der 2 dage uden træning, før min krop er "normal" igen. Nu drejer det sig om yoga (og det er faktisk fysisk hårdt), og underviserne anbefaler man træner hver eneste dag. Hjælper det på ens restitution at spise umiddelbart efter træning, eller er det mere til muskelopbygning? Heldigvis går der færre og færre dage i mellem mine træningspas i forhold til da jeg startede, men det måtte godt gå lidt hurtigere.

  4. For at år siden lavede jeg en øvelse, hvor jeg bøjede mig bagover, uden at støtte mit lænd ordentligt. Derefter fik jeg nogle gange nogle jag, hvis jeg gjorde nogle forkerte bevægelser. Efter ca. et års tid forsvandt meste af ømheden. Men nu er det kommet lidt igen. Er der nogen der ved hvad der eventuelt kunne hjælpe? Min læge ved det ikke.