[email protected]

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [email protected]

  1. Jeg var i 2012 indlagt med anoreksi. Jeg er 21 år, 182 cm og har efter indlæggelsen og frem til nu holdt en stabil vægt på 61 kg.

    Jeg fik nyt arbejde for 2 måneder siden. Der vejede jeg ved ambulant kontrol 61,5 kg. Jeg har netop været til kontrol og vejer nu 59 kg. Dvs. jeg taber mig med mit nye arbejde med høj aktivitet.

    Problemet er nu, at jeg de sidste 2 ugers tid har mærket mange af de samme symptomer som da jeg var mest syg. Hovedpine, enorm træthed, koncentrationsbesvær, vil helst bare være alene og sove, og har ømme muskler og led. Mit spørgsmål er nu om det virkelig kan passe, eller om det er noget jeg bilder mig ind? Jeg spiser jo regelmæssigt, sundt og godt - får tilsyneladende ikke helt nok ift. mit nye højere aktivitetsniveau, men får da god og sund næring gennem 6 måltider dagligt. Kan ikke helt forstå om de symptomer jeg mærker nu virkelig ER som følge af min dalende vægt?

    Som sagt spiser jeg altså godt. Jeg er meget indstillet på at jeg vil være rask og ved også at jeg skal tage nogle kg på endnu da jeg feks. ikke har fået min menstruation endnu. Men lige nu bekymrer det mig bare at jeg føler min tanker begynder at blive negative og jeg ikke kan tænke helt klart.

    Kan det passe??? Alle andre mennesker vil da ikke få de symptomer bare af at tabe et par kg??

    Håber på kyndige svar :-)

    Mvh. Maria