Scorpiodkfynmidd

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Scorpiodkfynmidd

  1. Nytårsforsæt behøver bestemt ikke være noget lort, det kommer helt an på om det er kontinuerligt, og det bliver det, men bare ikke på samme niveau som i de 12 uger hvor hun virkeligt vil give den en skalle.

    Jeg er udmærket klar over at kvinder rent fysiologisk set bør træne som vi mænd, men jeg efterlyser bare en mere feminin måde at træne!!

    Hvem har sagt at hun er overvægtig??? Det mener jeg bestemt IKKE at hun er - Og det er HENDES egen idé det her!

    Jeg er ikke enig i, at det ikke er vigtigt hvad hun spiser, tværtimod! Målet er heller ikke at hun skal tabe sig en masse( ved ikke hvor du har det fra) bare strammes op og bygges lidt muskler samt bedre kondi.

    .

  2. Hej MOL :)

    Min bedre halvdel har lavet et nytårsforsæt, som går ud på at hun skal træne/spise efter en kostplan i 12 uger, hvor hun træner min. 4 gange om ugen.

    Jeg har selv en masse erfaring med styrketræning, men ikke så meget erfaring med styrketræning/træning af kvinder. Jeg har heller ikke ret meget fortstand på kostplaner mm.

    Info:

    Hun er 37 år gammel, 180 cm høj, vejer 69,5 kg - hun har ikke rigtigt trænet i 7 år. Før i tiden spinnede hun en del. (-kondition)

    Mål: Hendes mål er at få strammet det hele op, ikke at få bygget store muskler. (født 2 børn) Bare sådan at få trimmet hele kroppen så godt som man nu kan på 12 uger.

    Programmet må ikke være for svært eller kompliceret - men noget der er lige til at "gå til"

    Håber der er nogen her inde der har ekspertisen til at hjælpe med sådan en opgave :)

    GOD jul :)