stenovitz

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stenovitz

  1. Hej!

    Først lidt forhistorie:

    Nu gælder det, i år skal det overflødige fedt væk, som jeg har båret rundt på siden ca. 1994! Det er ikke kondien, det kniber med, jeg dyrker regelmæssig motion og gennemførte bla. motionscykelløbene Grejsdalsløbet 200km og ikke mindst La Marmotte 2013 helt uden problemer. Men selv med et hav af kilometer i benene i foråret og forsommeren samt sensommeren, så har jeg ikke formået at tabe mig eller mange gram af det store fedtlag, som sidder specielt på lårene, ballerne og rundt om maven :dry:

    Så for motivationens skyld vil jeg gerne have et før og efter billede.

    Jeg har taget mine (centimeter-)mål af bryst (108cm), talje (103cm), hofte (106), lår, siddende (66cm) og overarm (38cm).

    Så tænkte jeg på at tage min fedtprocent. For 50kr i mit lokale Fitness World kunne jeg få målt min "Body Age" og forhørte mig lidt om hvad der blev gjort. Det bestod i bund og grund blot af en vægt, hvor man slulle stille sig med bare tæer på den og så få målt sin fedtprocent ad den vej. Nu har jeg så i stedet været så letsindig at investere i en af disse smarte vægte med impedansmåler for 299kr....

    Efter at have indtastet mine data (Køn =M, Højde= 178cm, Alder = 41år) og stillede mig op på vægten, sagde den 90,0kg og en fedtprocent på 23,4%. Efter afprøvning en uges tid, så har denne fedtprocent været ret præcis mellem 23,2-23,5%, så jeg regnede med, at den del var i vinkel. (Målet er at halvere fedtprocenten inden året 2014 er omme, personligt kan jeg godt lide at have nogle mellemresultater undervejs)

    ...MEN....så en dag kom jeg til at fumle lidt i det på vægten og den mente pludselig at min fedtprocent var 41,0% !! Det viste sig så, at vægten var indstillet til Køn = Q.

    Ergo giver jeg ikke en hat for den fedtmåler :blahblah:

    Nogen der har kendskab til en mere præcis fedtprocentmåling?

    Skal jeg bare have fat i en fedttang?

    Andet?

    Nu bor jeg i Århus, er der evt. nogen steder hvor jeg kan få målt min fedtprocent lidt mere præcist?

    På forhånd tak :-)