Rewitz

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rewitz

  1. Hey Dennis,

    jeg havde selv tænkt mig at søge i år.. Jeg har talt med rekrutteringen omkring hvornår man kan sende sin ansøgning.. Der sagde de så, at det slet ikke var sikkert man kunne komme til prøverne i år pga. besparelser :s ..Har du andre oplysninger ?? For det er sku ærgerligt når det langt om længe skulle være i år !

    I forhold til øvelser, så er løb, svømning og march med rygsæk vel en selvfølge.. dertil en masse core-træning / styrketræning..

    Hey igen,

    Ja jeg har også haft ringet derind, hvor de også fortalte at lige pt havde de ikke brug for flere frømænd, men det kunne de hurtigt få brug for igen. De sagde at vi skulle holde øje med deres hjemmeside, fordi der ville komme noget ud snart, om hvornår de forventer at der kan ansøges til frømandskorpset. Så vi må jo bare afvente situationen lidt, og så se hvad der sker. Hvor gammel er du, og hvor er du fra? :)

    ( Dreaming )

  2. Hej alle!

    Jeg hedder Dennis, og jeg søger ind til frømandskorpset her til næste frist, ( det vides ikke endnu, hvornår det bliver.)

    Jeg ville høre om der er nogle af jer som evt. har været inde ved frøkorpset til optagelsesprøve, eller andre som også vil søge så snart det er muligt? Jeg spiller ishockey på højt plan til dagligdag, og laver derfor sport hver evige enste dag. Men kender i til nogle andre øvelser, som ville være god forberedning til de prøver, som man skal igennem derinde? Og ved selvfølgelig godt svømning er en del af det.