Gabi

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gabi

  1. Jeg har evidens fra forskellige artikler på bl.a. Bodybuilding. Dk, team Danmarks ernæringsrådvivere men det er i forhold til voksne.

    Jeg savner flere artikler og viden om børns fysiologi i forhold til elite idræt.

    De kan sagtens hygge med Faxe Kondi også videre i perioder. Det er mere i forhold til når de er afsted til lange turneringer i weekenderne, jeg især mener at det er vigtigt at spise rigtigt så de kan restituere hurtigt.

    sportsernærings konsulent er en uddannelse hvor du lære alt om kost i forhold til træning, lære at lægge en kostplan alt efter om du vil tabe dig, tage muskler på og mm.

  2. Der er tale om drenge mellem 10-13 år de træner ishockey, deres træningsmængde ser således ud om ugen:

    Morgentræning på is 3 timer

    Eftermiddagstræning på is ca 6-8 timer

    Fysisk træning off ICE ca 4 timer

    På nuværende tidspunkt spiser de varierende men jeg har flere diskussioner med trænere og forældre om hvorvidt de skal spise nutellamadder, druesukker, Faxe kondi og og andre hurtige optagelige kulhydrater, da jeg mener at en sukkerfri kost ville være absolut det bedste hvis de skal restituere hurtigere, de skal have et stabilt blodsukker samt mere energi.

    Jeg kunne godt tænke mig at lave en kostplan til disse børn, så de bliver stærkere og mere udholdende, men jeg er i tvivl om det er på samme måde som voksne at de spiser. Kan man øge deres muskelmasse via kosten når de træner så meget?

    jeg er sportsernærings konsulent og ved en masse om voksne i forhold til træning, kost og mm. Har selv spillet ishockey i 27 år.

    Jeg har ikke arbejdet med børn på denne måde før og vil gerne høre nogle råd i forhold til eliteplan og børn?