Aml1997

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aml1997

  1. Tusinde tak for jeres mange svar!! Jeg spiser sikkert alt alt for lidt, det tror jeg I har ret i. Jeg er 180 cm høj og vejer kun sølle 57,7 kg.....

    Kunne det være en ide, at veje ALT hvad jeg spiser, og skrive ned ALT hvad jeg spiser på en dag(det vil nok blive imorgen) samt skrive ned ALT hvad jeg drikker?? Kan man herudfra regne ud om jeg får for lidt mad??

  2. Hej allesammen!

    Håber der en som har samme problem som mig; Jeg er en 17 årig dreng, sund og rask, altid haft en tendens til at veje for lidt og har meget svært ved at tage på. Jeg elsker at løbe(har løbet halvmaratoner) samt styrketræner en del efter skole, men da jeg er undervægtig i forevejen og er ked af at jeg er så tynd som jeg er, er jeg bange for at hvis jeg træner på det niveau jeg gør nu, at jeg taber mig endnu mere, for vil gerne blive større?? Jeg spiser sundt og varieret og følger kostrådene - har også prøvet bare at køre på med masser af fede og usunde ting, dog stadig uden held(hvis jeg spiser ting med meget sukker og fedme i, så får jeg mavekramper) - Er der andre som kender til denne situation og isåfald, hvad kan man gøre?

    :bowdown: