• Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [email protected]

  1. Hvis du ikke rejser til de varme lande, så er dit D-vit-niveau for lavt.

     

    Jeg har studeret mine blodtal på HelePlanter.dk et stykke tid og glæder mig til mine årlige blodprøver til februar.

     

    Det sjove er, hvis man tager D2 som vitaminpille og får D3 fra solariet. På den måde er man ret sikker på at måle effekten rimeligt, selvom det på ingen måde er videnskabeligt.

     

    Jeg har lavet et par videoer om D-vitamin og hvordan man finder ud af hvilke solarierør, der giver den bedste vitamin d effekt: https://www.youtube.com/channel/UC081JmnzmyNuP5pEX4PT1lw/search?query=vitamin+d

     

    God vind med det.

     

    Alle på den nordlige halvkugle bør få vitamin D på en eller anden måde i vinterhalvåret, solen den er væk (solens UVB-stråling kommer ind til jorden i en meget ufordelagtig vinkel).

     

    VH. GrN.dk

  2. Tjah, vi er ikke alle enige om at det umættede og flerumættede fedt er sundt. Vi skal alle have fedt, men mange videnskabelige studier viser, at mængden af fedt bør ligge på maksimalt 10%. Derudover indeholder hele planter alt det fedt vi har behov for. Det som er interessant er omega 3 til omega 6 forholdet.

  3. Kroppen bliver ofte træt, hvis den ikke får tilstrækkelige mængder kulhydrater. En god måde at få kulhydrater er fra frisk moden frugt. En anden god måde er via daddel eller banansmoothies. Husk at en banan ofte ikke er moden, hvis den ikke er plettet som en leopard. :-)