Runnergirl

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Runnergirl

  1. 2 uger er ikke meget. Men som mugge skriver, intervaller. Men du skal også være restitueret inden løbet, så du kan give den fuld gas. Er det DHL her i Århus? Der er lidt at hente på at disponere ruten også.

    Jeg startede ellers også tidligere, men blev forkølet og måtte holde pause i en uge hvor lungerne havde det rigtig hårdt, så det knibede lidt med træningen.

  2. Jeg tror på mirakler og vil prøve an :rolleyes: Min personlige rekord er på 21:38 og det var i november måned jeg slog min rekord. Så holdte jeg pause i nogle måneder og er lige startet med at løbe igen. Jeg løber normalt ca. 20-30 km på en uge.

    29 år, ca. 60 kg. :)

  3. Hej Alle

    Jeg træner op til DHL stafet som afholdes d. 05. juni. Jeg begyndte at træne for 2 uger siden men blev snotforkølet og var nødsaget til at holde pause i 5 dage, nu føler jeg at jeg starter forfra igen øv!

    Sidst jeg løb 5 km var tiden 24:47 og det var da jeg var storryger (10 stks om dagen). Nu er jeg holdt op og vil gerne forbedre min tid til 22-23 min på bare 2 uger, har I nogle gode råd til hvordan jeg kan træne?

    Eller programmer der er tilpasset til 2 uger for let øvede?