Striker1984

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Striker1984

  1. Davs allesammen.

    Jeg beklager hvis mange af mine spørgsmål i dette opslag kan slås op i mange tidligere emner men søger lidt hjælp i mit kommende projekt.

    For lige at sætte jer hurtigt ind i situationen så kan jeg oplyse at jeg er en mand på 29, havde fødselsdag i december - jeg har i længere tid bøvlet med en svær depression som jeg nok opdagede lidt for sent.
    Jeg endte med at forsømme mig selv i mere end en forstand, især min krop. Jeg har taget lidt kilo på, det har sat sig på maven ud fra hvad jeg kan se :)

    Jeg lovede mig selv da jeg fyldte 29 at nu skulle det være slut, jeg kom til psykolog hvilket har været en positiv oplevelse, har fået et nyt syn på livet og nu det på tide at komme ud og træne igen. Jeg er lidt ked af hvordan jeg er kommet til at se ud og synes nu at jeg har overskud nok til at komme igan. Vil gerne ha trimmet "stativet" lidt.

    Jeg har dog en klods eller to om benet som gør det lidt vanskeligt. Sagen er at jeg arbejder som pakkebud, hvilket kræver oceaner af energi på en dag. Jeg har på det sidste målt et gennemsnit på antal skridt og vægt løftet på en dag

    Skridt: Cirka mellem 7-8000
    Vægt løftet: mellem 4-7 ton

    Så kan man godt være lidt basket når man kommer hjem og overskuddet kan være lidt fjernt.

    Det jeg egentlig leder efter er lidt en starthjælp her.. især til kosten for at hjælpe mig selv med at få smidt nogle kilo og samtidig få lidt ud af træningen. Jeg er bestemt ingen ørn i et køkken men jeg er stort set alt-spisende :) (Lige bortset fra nødder)
    Så nogle der har nogle gode ideer til nogle retter? En hurtig morgenmad, en nem frokost da jeg trods alt er på farten hele dagen. Og til sidst en aftensmad der ikke kræver den store kokkehue :)

    Mht træning, jeg kan godt lide at løbe men bøvler lidt med ondt i knæene til tider. Udover det har jeg en fin mountainbike da at tage en tur i skoven nu er ret fedt :P

    Skal bruge en let start så jeg kan komme godt igang? Nogle med en god ide om hvad der kunne være fornuftigt at gøre på en uge? Veksling mellem løb og cykling og evt noget alm fysisk træning for at trimme mavsen lidt?

    Det er kun mig der kan tæske mig selv igennem det her og er klar til at gå distancen :) Men kunne i den grad godt bruge nogle fif så ikke jeg spilder krudtet unødigt :)

    Mange tak på forhånd!