Margit Johansen

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Margit Johansen

  1. Jeg har gennem flere år døjet med at jeg får nogle smerter nederst i lændes venstre side, ballen, ydersiden af låret ned til ca. knæhøjde. Er jeg inaktiv i længere tid forsvinder smerten igen.

    Det kommer efter løb, og nu her senest fordi jeg er begyndt at gøre mere ud af min bentræning med squats, lunges, deadlift osv. I forbindelse med den bentræning er jeg begyndt at bemærke at mit hofteled laver sådan en "kronk/klonk" fornemmelse, lidt som om at ledet smutter lidt ved bevægelse. Det sker når jeg f.eks. går op af en trappe. Lidt samme fornemmelse som man kan have i kæben, nogle gange, når man tygger.

    Jeg har fået en henvisning til fys, men er kommet i tvivl om det måske i virkeligheden ikke var bedre med en kiropraktor? Har I kloge hoveder et godt bud?

    Jeg lider af præcis det samme og er, efter at have været til undersøgelse på ortopædkirurgisk ambulatorium, blevet henvist til MR scanning med kontrast af hoften med mistanke om skade i enten brusk eller ledlæbe!

    Jeg har både været ved fys og kiropraktor og deres behandlinger hjalp da men kun meget kortvarigt!

    Har også været ved egen lægen, som skråsikkert påstod at mit ene ben var længere end det andet og at jeg skulle til bandagist! Brokkede mig så til henvisning til ovennævnte undersøgelse hos ortopædkirurgerne!!

    Ikke for at male fanden på væggen med måske du også skulle have lavet en scanning?!