strandstorken

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by strandstorken

  1. Er enig med de andre. Lyder meget som betændelse i achillessenen. Har selv været igennem det for ½ år siden. Fik det 2 måneder op til et marathon. Det der hjælp mig var excentrisk træning af achillessenen, pause fra træning og til sidst akupunktur 1 gang om ugen samt massage af lægmusklen. CEP kompressionsstrømper er meget effektive også, da de giver støtte ved achillessenen.

    Mærker intet til det i dag.

  2. Jeg ved godt at du spørger indtil om det enten er volumen eller intensitet. Men måske du kan bruge noget af min oplevelse.

    For 6 måneder siden fik jeg også den samme betændelse. Da var der kun 2 måneder til jeg skulle løbe maraton. Da jeg var ved fysioterapeuten rystede hun på hovedet og rådede mig til ikke at gøre det. Dog fik jeg nogle ekcentriske øvelser med hjem og lærte tilmed at bruge kinesiotape til akillessenebetændelse.

    Derefter stod den for mit vedkommende på akupunktur den næste måneds tid. Jeg gennemførte løbet uden nogle problemer (det drillede lidt ved 16km) men det gik i sig selv. I dag løber jeg stadig og betændelsen er væk.

    Det der hjalp på betændelsen for mig var kinesiotape, akupunktur/hvile/massage af lægmuskel. I dag bruger jeg kompressionsstrømper fra CEP eller kinesiotp. som forebyggelse.