IdaL

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IdaL

  1. Jeg læser alle jeres kommentarer, og jeg synes jeg er blevet en del klogere.
    Men jeg vil lige gøre det klart, at jeg ikke er interesseret i at få MEGET større muskler.. mit mål er "mindske" mit procentindhold i kropsfedt og forøge muskelmasse.
    "Getting lower my body fat percentage and increase lean muscle" - bedre sagt på engelsk, tror jeg :bigsmile:
    Og dertil mangler jeg råd og planlæg af mit træningsprogram for de næste… 10-12 uger.

    Desuden begynder jeg først min optræning til hm i november, ellers har jeg fået fortalt, at jeg får skader. Jeg får nemt skinnebenbetændelse ..

    Vh

  2. Tusind tak for alle jeres svar! jeg vil fokusere mere på løbetræningen så, da det jo lige er den som er tættest på lige nu.
    Jeg løber normalt omkring 6-10 km og ikke mindre, og heller ikke over.. (endnu). Jeg vil derfor finde et program som jeg kan træne efter.
    Så 3 gange om ugen løb, en lang tur, 2 korte? (Har jeg forhørt mig til).
    Men min styrketræning kan jeg ligeså godt smide fra mig - eller hvordan?

  3. Hej,
    Jeg er en pige på 20 år, som vejer omkring 54 kg og er 164 cm høj.
    Jeg træner regelmæssigt, gerne 5-6 gange om ugen, og nogen gange alle ugens 7 dage.
    Mit mål er at opbygge flere muskler og blive "trimmet og tonet" - Og sidst, men ikke mindst :o) - få en bedre kondition, da jeg skal løbe et halvmarton her til december.
    Jeg har altid dyrket meget motion og været en udemærket løber.

    Jeg veksler meget i min træning, alt fra cardio til styrke. Og her kommer så mit spørgsmål.. For jeg er i tvivl om min krop kan holde til det, eller om det skader mere end det gavner (hvilket det selvfølgelig ikke skal..).

    Hver mandag og (for det meste) søndag, går jeg til HIT (high intensity training) i Fitness World. Dette er de eneste to dage som er FAST planlagt.
    Resten af ugens dage veksler meget mellem spinning, løb og styrketræning - alt efter de hold som findes i fitness world, der passer mig bedst.
    Hvordan skal jeg ligge mit træningsprogram, så det er mere planlagt/fast, og hvilke dage er "bedst" at tage hvile i, og hvor mange?

    Håber der er nogen derude som kan hjælpe!
    Mvh
    Ida :-)