samsam

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    samsam reacted to OnMyWayToTheWorld in HIIT på cykel   
    Puha må lige indskyde, at jeg er dybt enig med flere af kommentatorerne på tråden.
    Høj intens træning på et dårligt knæ er en fremragende måde aldrig at få styr på sit knæ. Kører du genoptræning i forhold til det knæ der? Jeg har snart haft ufatteligt mange tilfælde af præcis dette eksempel.
    - Dem der forstår at sænke tempoet, ændre deres fokus til noget andet indtil knæet er genoptrænet fornuftigt. De ender med at kunne løbe/cykle, eller hvad de nu vil, på samme niveau, som de kunne en gang. Men det kræver tålmodighed og omstillingsparathed. Men guleroden er på den anden side :D
    - Og så er der dem, der bare ændrer deres fokus til en anden idrætsgren, ikke genoptræner, og lever med den/de samme skader i mange, mange år. Og de kommer aldrig op på det niveau, de gerne vil.
    Du bør sætte gang i en fornuftig og kontrolleret genoptræning, og så udvikle din kondition gennem andre idrætsformer.
    Det kunne meget vel være svømning - men hvis du vil have den høje forbrænding og samtidigt intervallignende forhold, hvorfor så ikke dyrke kropsvægtsbaseret cirkeltræning?
    Du skal bare sørge for at holde dig til programmer, der ikke belaster dit knæ. Så du kan snildt lave programmer med 4-5 forskellige øvelser, der indeholder træk, pres, mave og ryg øvelser - og tro mig pulsen kommer helt op og ringe i de 20 minutter, man arbejder.
    Jeg faldt for nylig over denne kanal - de gør et kanon stykke arbejde og så er alt på deres hjemmeside gratis - http://www.wholebodychallenge.dk
    De har også en røvfuld videoer på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2wRydHT4FAsct2lI-8xhMQ
    Det er nemlig HIIT - også selvom det ikke er traditionel cardio ;)