Nhjensen

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nhjensen

  1. Først og fremmest tillykke med den beslutning du har taget det lyder som det ikke har været let at nå frem til den, når det er sagt så ville jeg begynde at spise rigtig mad altså noget du laver selv af grøntsager, kød og gode råvarer. Så i starten skal du bare give den gas og lave god lækker mad du gider spise.

    Der kan du måske med fordel kigge på det danske køkken og finde nogen lette enkle retter der smager godt hakkebøf med sovs bløde løg spejlæg og kartofler for at nævne et eksempel, så du får noget næring. Om der noget du burde spise for at rense ud ? Næh så længe du ikke fylder "nyt giftstof" på så skal kroppen nok rense ud men du kan med fordel drikke en del vand det hjælper lidt på processen.

    Mvh Jens

    Tak skal du have Jens, nogengange må man jo tage sig selv i nakken og komme videre, da der ikke er andre der gør det for en.. :) Og tak for dit svar, jeg vil helt sikkert begynde at tænke mere over kosten, evt ligge en ugentlig kostplan for nemmere at overholde det. Ja fik også læst mig frem til et stort glas vand om morgenen er den bedste start du kan give kroppen, også selvfølgelig morgenmad, hvilket jeg ikke har spist i 5-6 år. Det har bare været smøger og kaffe. Så det kunne ikke være mere selvforskyldt. Men syntes det kan virke lidt uoverskueligt at vende situationen. For det er ikke bare lige at få den morgenmad ned om morgenen, der skal sku kæmpes :) Bliver helt dårlig af det..

  2. Hej allesammen.

    Jeg håber i syntes det er okay jeg spørger ind her, og at det er det rigtige forum jeg har fundet frem til :)

    Som enmetitlen antyder er jeg på vej ud af et hash misbrug. Jeg har længe forsømt ordentlig kost og ernæring, og kan tydeligt mærke konsekvenserne på min krop nu.

    Jeg ryster utrolig meget på mine hænder ind i mellem, en meget ubehagelig følelse. Også er jeg ellers bare fuldstændig drænet for energi hver dag. Hvilket selvfølgelig også går ind og påvirker mit humør i en negativ retning.

    Jeg kender selvfølgelig selv til det indlysende, drop hashen og begynd at dyrke motion. Men så nemt er det ikke lige i det her tilfælde. Jeg har droppet hashen for et par dage siden, men som det ser ud lige pt. har jeg rigtig meget arbejde som foregår foran computeren. (det betyder self ikke man ikke kan løbe en tur) men det er der størtedelen af min dag forløber sig.

    Så det er nok mere råd end svar jeg søger. Er der noget jeg kan begynde at spise/ drikke for at gøre min krop sundere? Jeg er klar til at give mig selv 100% - er det noget udrensning/ afgiftning jeg burde have gang i? Eller bare sund kost?

    Håber der er nogen der kan komme med et godt råd. Ved ikke præcist hvad jeg søger, ved bare der skal ske noget, ellers står min krop af.

    Jeg er forresten 25 år.

    Lige nu sidder jeg også bare og er helt smadret, og ved ikke hvad jeg kan gøre for at afhjælpe.. Mangler den energi! :)

    Tak fordi i "lyttede" :)