hvorsvaerterdetlige

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hvorsvaerterdetlige

  1. I går holdt jeg hviledag, fordi jeg rent faktisk var øm efter nogle sprint/kapløb episoder, som jeg havde lagt ind under gåturen i forgårs.

    I dag lavede jeg et spædt forsøg på HIT med 2 gange 20 s sprint med lidt restitution imellem under i alt ca. 5 min. træning på motionscyklen. Pulsen kom godt op ;-) Senere supplerede jeg med yderligere 10 min på motionscyklen uden sprint.

  2. I dag tirsdag fik jeg endelig taget mig sammen til at indhente lidt af det forsømte. Godt ½ time på motionscyklen blev det til.

    Det er nu blevet til 3 timer og 40 min siden start (på 16 dage). Dvs. knap 14 minutter i gennemsnit, så ikke helt efter planen med 15 minutter minimum om dagen. Men jeg klør på.

    3 timer og 40 min/16 dage

  3. I dag blev det til hele 40 minutter på motionscyklen. Ville gerne ud i den friske luft at træne, men det bliver så hurtigt mørkt p.t. så blev inde. Det ville ellers være godt også at få sneget noget vægtbærende motion ind. Men ind til videre må jeg nyde tanken, om at jeg bedrer insulinfølsomheden og dermed glukoseoptagelsen i musklerne ved i det hele taget bare at få rørt mig.

  4. I dag lykkedes det mig at få kørt 2 gange 10 minutter på motionscykel. Lidt har også ret, især da jeg træner for sundhedens skyld, og ikke for at blive flottere at se på eller slå rekorder ;-)

    Jeg sætter barren lavt til at starte med for ikke at give op for hurtigt ;-)

  5. At spise sund kost er ikke en spiseforstyrrelse. Sund kost kan være så meget, men følger du kostrådene går du ikke helt galt i byen, der er der også plads til at skeje ud ind i mellem. Mit motto er generelt variation i kosten og alt med måde. Jeg tror ikke på diverse kure eller specielle kostvaner, men vil gerne have at min mad er af en ordentlig kvalitet, og jeg i høj grad ved, hvad jeg egentlig putter i munden, også når det er sukker, fedt mv. Men sådan er jeg bare. Det betyder jo ikke, at man ikke bare kan nyde det man kan lide og har lyst til ind i mellem. Det der undrer mig er, når andre blander sig uopfordret i hinanden madvaner, når det er på kollegial- og venneplan. Der mener jeg at man skal favne bredt, og accepterer at vi vælger at leve forskelligt. Men hvis emnet falder på kost generelt synes jeg det er OK at give udtryk for sin mening. Og mht. om folk er i god form eller er sunde, så er det nok ikke lige noget et enkelt øjekast kan afgøre. Jeg mener det kan se "pænt ud" udenpå men se forfærdeligt ud indeni ;-)

    Jo større energiforbrug man har, jo større chance har man jo også for at skeje lidt ud, og stadig få nok af det sunde. Der er jo andet i verden end makronæringstoffer.