andreahoegh

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andreahoegh

  1. Mange tak for svar begge to! :)

    Jeg har også tænkt at jeg skulle til at køre dobbelttimer, en time om formiddagen samt en om eftermiddagen eller som du skriver to timer den ene dag og en time næste dag for at fornemme trætheden i benene mm.

    Knæene tager jeg lidt hen af vejen, hvis de ikke kan holde til det, så må jeg hoppe fra.

    Jeg har desværre ikke watt måler på den cykel jeg har kørt på, så mere end pulsen ved jeg ikke. Så i har nok ret i at der ikke er så meget man kan vide med sikkerhed omkring det.

    Mht. erfaring med konditionstræning har jeg dyrket spinning i en del år, men har ikke erfaring med deciderede træningsprogrammer. Derfor er jeg i tvivl om jeg bare skulle køre på med spinning timer i centeret, eller planlægge min egen træning på en spinningcykel.

  2. Hej :)

    Jeg er meldt til et 3 timers spinning event d. 31/1 samt et 12 timers event d. 14/3. (Til 12 timers eventet regner jeg med at cykle 6-8 timer selv)

    Jeg har de sidste 2 år haft problemer med mine knæ, som har forhindret mig i at løbe og styrketræne tungt med mine ben, men det er nu endelig ved at blive bedre. Er dog stadig forsigtig med for meget belastning og squatter heller ikke endnu.

    Jeg har utrolig lidt forstand på konditionstræning, så jeg har brug for gode inputs til et program frem mod eventsne.

    Skal jeg tage mange spinningtimer, udholdenhed, intervaltræning, styrke?? Og hvor meget skal jeg restituere?

    De sidste par uger har jeg taget 1-2 rimer om ugen + 1 bentræning (derudover ca. 4 x andet styrketræning til overkrop) og har været ret træt i kroppen. Derudover er min gennemsnitspuls på en spinningstime faldet fra 172 til 162 den sidste månedstid, men jeg synes faktisk det er mindst lige så hårdt, hvis ikke hårdere at cykle? Er jeg blevet i dårligere form..

    Al hjælp modtages! :)