ndg

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ndg

  1. Hej alle. Håber der er nogen der kan hjælpe!

    Jeg skriver til jer, da jeg søger lidt erfaring og rådgivning omkring fascitis plantaris. I April 2014 mærkede jeg til de første symptomer/smerter i ve. fod. I Maj var jeg hos en osteopat hvor jeg blev diagnosticeret for fascitis plantaris, uden kalcificering omkring fæstet. Ved et almindeligt billeddiagnostisk røntgen taget for nylig, var der ikke tegn på "hælspore" altså kalcificering. Jeg har Pes Cavus samt instabil bagfod, samt tendens til hyperekstension af knæ.

    Jeg har prøvet tapening, købt indlæg (som gør at jeg går bedre, men får alt for ondt/ømhed efter 5 sekunders stand ved fascie plantaris hæftet på ve.fod) og lavet over 4mdr. tung langsom styrketræning ifølge nyt studie fra fysio.dk som har vist god effekt, samt diverse udspændings øvelser.

    Jeg har ikke fået laser, chockwave, binyre-bark eller operation.
    Jeg har ikke kunnet tage inflammations- og smertedæmpende piller pga. fordøjelsen ikke kan tåle det, samt at lægen ikke ville ordinere COX-2 hæmmere pga. blodprops risikoen.....(det tror jeg var det hele).

    Det som har virket bedst har helt klart været hvile, tung-langsom styrketræning og gangkorrektion samt meget bløde sko!
    Jeg er personligt imod Binyre-bark sprøjten, men begynder lidt at overveje den, for at slå ned eventuel resterende inflammation/irritation af vævet. Men come on... efter 11 mdr. burde den da være gået over!? Jeg er 29 år og lever ellers sundt. Ingen sygdomme eller noget.....

    Jeg er ved at være rigtigt træt af min tilstand og søger nu råd og svar lidt rundt omkring.

    Mvh. Niklas :)