Spiderman25

Medlemmer
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spiderman25

  1. Inov8 Bare-XF210

    Har lige modtaget et par i ovennævnte størrelse fra England. Overvejede at sende retur/reklamation idet de er 1.5 nummer for store til mig:-) Hvis jeg kunne slippe for det ved at sælge dem for samme pris jeg gav for dem ville det jo være at foretrække derfor er prisen 700kr ikke til diskussion;-) de er i farven sort/lemon. Skoene har ikke været brugt! Billede vedlæges. Bor Randers/Århus.

    http://covanity.com/wp-content/uploads/images/INOV-8-BARE-XF-210-Black-Lime-a.jpg

  2. HEY DU!! :w00t:

    Hvor er din logupdatering?? :poking:

    FULDSTÆNDIGT vilde fotos af DIN DAGSFORM på bb.dk! :firebounce:

    Hvor fedt. Du bliver jo sindssygt trimmet på scenen! :superman: Go' for it! :devil:

    Klem herfra

    HEJ SØDE!

    Tak for komplimenterne! :blush:

    Vægten har dog stået fuldstændigt stille de sidste 4 uger, men tror sgu fedtprocenten falder alligevel, så noget siger mig at jeg måske har fundet den rigtige diætopskrift, selv om jeg stadig kan blive urolig over at vægten ikke falder, på trods af min flittige indsats... Men jeg må tilstå at jeg heller ikke har følt mig så presset, så måske jeg godt kan tåle at skrue lidt på nogle knapper for at få det sidste med...

    Jeg har valgt flytte min log til fitness-planet og har beholdt min gamle log på bb, syntes det bliver lige i overkanten med 3 logbøger :wink:

    Jeg glædede mig også helt vildt til at komme på scenen igen, indtil jeg igår hører at de nu har ændret på set up'et for AF i Norge og at det måske, kan gå hen og blive den fremtidige konkurrence form, for at få flere kvinder til at stille op!

    Jeg syntes det er noget bavl og tror bestemt ikke den ændring får flere til at stille op.

    De foreslår at man nu tager romaskinen før forbedømmelsen, 60 sek. pause, så dips, så forbedømmelse og sidst finalen. Pointfordelingen vil være 25 for ro, 25 for dips, 25 % for forbedømmelsen og 25 % for finalen!

    For mig handler det om at kunne være god til det hele, men de vil have fokus væk fra symmetri og hen på præstation - det skal lige siges at det er Norges mest vindene par der står bag det her, men jeg mener bare at man stadig kunne bevare konkurrencen i dens nuværende form og i stedet netop fokusere på det atletiske look frem for det store og hårdtpumpede, det er jo også oftest de førsnævnte der klarer sig bedst i styrkerunderne...

    Så skulle jeg være så heldig at gå videre fra DM vil jeg meget kraftigt overveje om jeg har lyst til at deltage ved NM, så tror jeg desværre mine konkurrencedage i denne diciplin er talte :mad:

  3. Mage til nonsens skal man lede længe efter:-)

    Det eneste uhensigtsmæssige jeg kan se i kartofler er den forholdsvis høje GI (Glykemisk Indeks) værdi! Dermed større udskillelse af insulin, hvilket fører til lavere blodsukker og dermed større sult efterfølgende!

    Jeg vil måske tildels kalde denne kulhydratrige fødevare for en smule ond;-)

    /Spiderman

  4. Jeg har ved hælp af kostomlægning i 2 måneder hos en diætist for 1 år siden ændret min kostvaner på flotteste vis, men jeg har det seneste års tid ikke været i stand til at lave noget fysisk på grund af forskellige ting. FOr et år siden vejede jeg 93 kg, men nu er jeg op på 104 hvilket jeg er ked af. Mit problem er desuden jeg har været syg i længere tid, hvilket betød at jeg skulle spise enormt meget efter min sygeperiode af alt muligt usundt og mindre usundt.

    Jeg er nu gået igang igen med følgende plan for en uge, men syntes jeg er gået istå...har været igang i 3 uger.

    Morgenmad: et grov brød+fedtfattigt pålæg og et stykke frugt.

    formiddag: et stykke frugt.

    Middag: Stort stykke agurk, et par gulerødder og 2-3 rugbrøder afhængig af hvor store de er med peberfrugt og fedtfattigt pålæg.

    Eftermiddag: grovt brød med. fedtfattigt pålæg oget stykke frugt.

    aftensmad: fedtfattig okse svinekød eller fjerkræ. Dertil spiser jeg altid grøntsager, såsom broccoli osv.

    Lige nu træner jeg okay moderat 2 gange om ugen og så forsøger jeg mig med 1-2 timers cykling om søndagen. Træningsmængden kan ikke øges selvom jeg gerne ville pga fysiske aspekter. Jeg var som dreng meget aktiv for 4-5 år siden med fodbold, tennis, bordtennis, cykling og løb.

    Jeg er ligenu 19 år, bliver snart 20(til Januar) og vejer omkring 104,5 kg. Jeg er meget kraftigt bygget, de fleste tror jeg vejer omkring 90-95 kg når de ser mig. Et forbedret udseende ville give større selvtillid og mere overskud til studiet jeg er startet på.(universitet = Stress = kan det påvirke vægttab?, desuden sover jeg gennemsnitlig 6 timer)

    Jeg vil meget gerne være social, men alle syntes man skal drikke hver weekend, men det kan man vel ikke hvis man vil tabe sig med så lidt motion?

    Har desuden en meget sød tand, men den bruges til lightsodavand en gang imellem...

    Nogen der kan give et besyv med?

    Som udgangspunkt er det fint med dit grove brød, men for mig at se får du faktisk for lidt at spise, hvilket betyder at dit basale stofskifte sænker sig og din forbrænding går i stå, du komme nok også til at kede dig med den ensidige kost, du må gerne få kulhydrater så som kartofler osv. men selvf. i de rigtige mængder. Du har også brug for mere protein som er med til at skabe mæthedsfornemmelse - kostfibre fra grønt er fint, men under min diæt får jeg faktisk ikke så mange grøntsager da de er med til at give større sultfornemmelse....

    Måske du skulle overveje at spise noget andet end brød til morgenmad feks. havregrød - som er med til at stabilisere dit blodsukker - du har også brug for fedt under din diæt, det sætter faktisk din forbrænding op hvis du anvender den sunde af slagsen det vil sige ingen animalsk fedt. Havregrød kan piftes op med lidt mandler hakket groft, proteinpulver med chokoladesmag, kanel, instant coffe - det er kun fantasien og smagen der sætter grænser...

  5. Hej Smiling

    Ved ikke om du forstod mig;-) Den bane kræver ikke kun hurtighed, der er ikke helt irrelevant hvordan man vender ved keglerne og tro mig, der findes mange måder at vende ved keglerne som er meget uhensigtsmæssige :laugh:

    Det er svært for mig at besvare og forklare hvordan man kommer hurtigst fra A til B :laugh:

    Man skal bare give den hele armen og løbe alt hvad man har lært :cool:

  6. Hej Smiling

    Det handler om koordination, motorik og hurtighed!

    Mange unge mennesker idag (håber ikke at jeg lyder som en hr. Jørgen:-) er selv kun 29 år) har som små ikke lært disse basale ting og senere hen i voksenlivet bliver det svært at få det lært!

    Det er pinedød nødvendigt hvis man skal ind i politiet, at kunne disse ting! Det kan lidt sammenlignes med at man ikke kender alfabetet/kan stave, men kan tale dansk.

    Pistolskydning, selvforsvar, udrykningskørsel og meget andet kræver, at man har styr på sit bevægeapparat og kan koordinere beværelser i kroppen uafhængigt af hinanden!

    Nu skal jeg ikke stille mig til dommer overfor dit problem for jeg kender dig ikke:-) Hvis du kan nikke genkendende til dette er det måske her du skal have dine prioteter. Uden god motorik og koordination i bevægeapparatet er man meget dårligt stillet under optagelsesprøverne;-)

    Spiderman

  7. Hej Musse

    Tillykke med indmeldelsen i "TEAM BB" :bigsmile: Må nok sige at det ser fornuftigt ud med dine chins er efterhånden ved at blive en smule nervøs :blink: Du må jo efterhånden snart kunne gemme dig bag en lygtepæl :laugh: Hvad siger vægten? Min vægt ligger på 93,5 kg og 10% fedt.....

    Har døjet en del med inflammation i venstre skulder så kører ikke specifikt chins, idet denne øvelse fremprovokerer det! Lyder godt at du er ved godt mod :4thumbup: Hvad regner du med at lande på tilsidst i vægt? Jeg håber på lidt under 90kg. Spiser lige pt 3400kcal-3900kcal.

    VH

    Spider

  8. Ja det er en fin beskrivelse jeg fik lavet..!

    :tongue::laugh:

    Anytime Maria..! :tongue:

    Hej Anders

    Takker mange gange for meget hurtige svar :smile:

    Bliver der noget poseringskursus eller skal man selv gætte sig til, hvordan man skal stå bare scenen udfra beskrivelserne på DBFF :tongue:

    Spider

  9. Hej Allesammen

    Jeg syntes at jeg kan finde alt for lidt vedr. ovenstående? Jeg står i den situation at det er første gang at jeg skal stille op i AF og ville høre om nogen ville dele ud af deres erfarringer. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som er interesseret i at høre:-)

    Hvilke shorts? jeg ved at kravene er at kanten af shortsene skal dække fra omkring øverste del af quadreceps! Hvilket mærke osv.

    Hvad med farve? Hvad virker og hvad er crap? Hvornår og hvormeget bruger i af det til konkurrence.....

    Hvis i ønsker komme med andre gode fif så værsgo:-)

    På forhånd tak

    Spider

  10. Fiskeren>> Det er en mulighed, men li pt tror jeg ik jeg laver de store ændringer (og det vil sige det er der alligevel, forklaring følger senere...) jeg vil hælde lidt mere i hovedet. Det ku godt være jeg ku finde på at prøve det, for jeg ser godt logikken i det :smile: Grunden til at der er store ændringer alligevel er, at min læge jo mener jeg har galdesten og havde en rigtig slem tur på 5 dage for lidt siden. Det er så blevet bedre, men nu er det skidt igen. Så jeg kan ik engang træne optimalt (hverken igår el idag) og har oxo erhvervet mig feber og hovedpine oveni :crazy: Så egentlig blir det ik til meget PW og cardio generelt.

    Jeg har tilføjet din på msn :wink: Ved skam godt hvem du er din dygtige far er :cool:

    Spiderman>> Du er en stor gut så?? Jeg har ligget på 2500-2700 i lang tid og nu er jeg så gået op på 2800-2950 kcal. Jeg tror nu der er røget en del men udfra tallene fra scanningerne er der i hvert fald ik røget så meget i perioden mellem scanningerne :bigsmile: Hvordan ser din fedtprocent så ud nu?? Jeg render sq og er bange for jeg næsten ku stille op nu :crazy::tongue::innocent:

    Sved>> Ja det er jo sådan set det jeg har kørt efter indtil nu men måske ku jeg rive en dag ud ja :superman: Når jeg vel og mærket kommer ovenpå.

    Hej Musse

    Jeg ved ikke om jeg er en stor gut:-) Jeg er højere end dig :devil: Min fedtprocent er dalende, men helt præcist kan jeg ikke sige. Plejer en gang om måneden at stille mig op på centeret TANITA vægt og den siger ca. 11-12% og tangen siger ca. 9-10%. Ligger lige pt og vipper imellem 92 og 93 kg. Mit indtage ligger på ca. 2900-3000 kcal og ingen PW, men cardio ca. 2 gange om ugen i centeret;-)

    Håber at du hurtigst muligt kommer dig over dine 2 galdesten! :dry:.

    Spider :superman:

  11. Lidt opdatering og planen for DM på skrift.

    Jeg proklamerede, da jeg oprettede loggen, at Jeg ville stille op i fitness cuppen i 2007, det er ikke længere det primære mål, målet er derimod DM i athletic fitness 2007, og det er jo lige om lidt.

    Indtil videre har Jeg trænet med dette som formål og mener da også, at formen er tættere på end den før har været. Jeg har i korte perioder også, tilnærmelsesvis overholdt en kostplan, er ikke særligt dygtig til at spise mange gange, og overholde k/p/f fordelingen, så det er ofte endt med mere end en spisedag. Da DBFF pludselig ikke kunne give et tydeligt svar, på om DM blev til noget i år, var det endnu mere svært at holde motivationen. Det har efterladt mig i en situation, hvor Jeg på nuværende tidspunkt føler mig forholdsvis langt fra målet, er dog påbegyndt diæt igen og forventer at smide 6-8 kg inden DM, hvor Jeg så vil stå med en kampvægt på under 90kg. Meget afhænger dog af, hvordan tingene ser ud når de første par kg er røget, Jeg vil på ingen måde gå på scenen og føle, at jeg falder ved siden af, eller at Jeg ikke er klar.

    Jeg vil fortsat følge det program jeg pt. er i gang med, i hvert fald indtil jeg har kørt det i 8 uger (om 5,5 uge) her vil jeg så se om der er kommet noget positive resultater, eller om jeg er bedre tjent med en anden fremgangsmåde.

    Chins, min helt store kæphest inden DM er antallet at korrekt udførte chins, mit bud er, at jeg i skrivende stund på en god dag kan lave 12-14 i et allout sæt og 8-10 i et allout sæt med BW+12kg, det er meget få i forhold til sidste års vinder, der blev noteret for 25 godkendte, så balderne skal klemmes sammen, og jeg må svede blod for at komme op i samme omfang.

    Dips jeg skulle mene at 30-35 stk. på nuværende ikke er urealistisk.

    Roning har jeg ikke begivet mig ud i, siden engang i december måned, hvor 500m tog mig 1:34, her efter kunne jeg så heller ikke, hverken gå eller stå, efter 8 uger på dette program skulle min form gerne være så meget bedre at jeg rent faktisk kan rejse mig efterfølgende.

    Målet er 25+ godkendte chins, 40+ godkendte dips, og 500m roning på omkring 1:25, samt at formen spiller max på konkurrencedagen.

    Hej Equus

    Hvis man skal sammenligne med de atleter som stillede op sidste år i AF er din højde og vægt taget i betragtning ikke nogen katastrofe :smile: , hvis du ender et stykke under 90 kg. Symetrien og krops propotionerne bliver vægtet højt så vidt jeg ved, i må rette mig hvis jeg tager fejl! :bigsmile: :-) Det vigtigste er at man selv er tilfreds!

    Det er selvfølgelig ikke til at vide på forhånd hvilke bøfler :tongue: som stiller op, men jeg selv kommer formentlig også et stykke under de 90 kg.

    Det er nogle ambitiøse mål du har sat dig :4thumbup: og såfemt du når dem eller er tæt på skal du nok sparke r.... på dagen :superman:

    Ønsker dig held og lykke med træningen og diæten og forhåbentlig et snarligt gensyn på k-dagen!

    Spider :tongue:

  12. Har vejet mig lidt i løbet af ugen og sat mit kcal lidt op da kiloene bar rasler af - for hurtigt!

    Jeg vejede 87,0 til morgen -1,4 kg Jeg havde regnet med at jeg max sku smide 0,5 kg pr. uge nu så det duer ik det her :crazy::blink: Men som sagt flere kcal indenbords, hovedsageligt carbs.

    Hej Musse

    Jeg er imponeret over dit vægttab indenfor de sidste 2 måneder. Jeg syntes at du er heldig/dygtig :sneaky2: , idet du har bevaret meget muskelmasse i forhold til dit tab af fedt. Det virker heller ikke til at din styrke falder nævneværdigt i takt med vægttabet.

    Hvor mange kcal indtog/indtager du? Det kunne være at du skulle skære lidt ned i cardio istedet for maden?

    Jeg selv ligger lige pt. på 92,9 kg. Det går dog stille og roligt (måske lidt for stille og roligt :nonono: ).

    Vh

    Spider :bigsmile:

  13. ATLET:

    Anita Rye

    Tina J

    AF +180

    Keld Erland Sørensen

    Spiderman25

    TILSKUER:

    KongKent

    Golden :elvis:

    Cj (Måske opvarmer)

    SaintPauli

    BadAssJones

    Flexi (er ikke genert, og opvarmer gerne sidemanden/damen mod betaling!) :superman:

    Keler

    OPVARMER:

    Finn just

    Norah

    Tunen

    Jeg går udfra at karpefiskeren stiller op i AF;-) Anita og Tina jeg regner med at i kategoriserer jer selv, da jeg ikke ved hvad i stiller op i:-)

  14. ATLET:

    Anita Rye

    Tina J

    AF +180

    Keld Erland Sørensen

    Spiderman25

    TILSKUER:

    KongKent

    Golden :elvis:

    Cj (Måske opvarmer)

    SaintPauli

    BadAssJones

    Flexi (er ikke genert, og opvarmer gerne sidemanden/damen mod betaling!) :superman:

    Keler

    OPVARMER:

    Finn just

    Norah

    Tunen

  15. Hej Musse

    Jeg har fulgt din log lidt på sidelinien....Skal jo se mine modstandere lidt an :cool:

    Jeg må nok sige at du har nogle hæftige bjælker af ben :crazy: . Du behøver vel nærmest ikke at træne ben??? :tongue:

    Jeg håber meget på at vi får chancen for at stille op i år for kan se at AF +180 feltet kan blive stort iår kender de første 6 stk. som har tænkt sig at stille op :smile:

    Held og lykke med træningen og go vind i sejlene med vægttabet....

    VH

    Spider

  16. Spugte selv workout om dette sidste måned, fik afvide at Fitnesscuppen 07 ikke bliver afholdt.. men at mr. og miss fitness som du siger bliver slået sammen.

    Så omkring AF er der vel kun at vente og se hvad der sker?

    Forresten når vi snakker om DBFF er jeg den eneste som ikke kan komme i kontakt med dem?

    Tjaaa Jeg ved ikke hvad jeg skal tro mht afholdelse af Fitcup, men så vidt jeg kan se under workshop:

    Atlet workshop

    Atlet workshop for Miss Fitness/Fitness Cup atleter

    I weekenden den 5.-6. august afholder Peter Larsen, dommer og tidligere Mr. Fitness vinder, atlet workshop for alle de atleter, der ønsker at deltage i Miss Fitness eller Fitness Cuppen.

    Altlet worshoppen er et tilbud til alle, der ønske at højne deres niveau til selve konkurrencen. På workshoppen vil du blandt andet få en klar beskrivelse af konkurrencedagen fra start til slut og runde for runde.

    I forbindelse med symmetrirunden vil du lære at stå korrekt på scenen i forhold til de regler, som er beskrevet i regelsættet, og alle atleter vil få feedback, således at alle, der har deltaget på workshoppen, kan posere korrekt.

    Showrunden vil også blive gennemgået detaljeret, således at den enkelte atlet på workshoppen ved, hvad dommerne kigger efter, og hvorledes elementer som blandt andet styrke, kreativitet, showmanship og rekvisitter bliver vurderet af dommerne. Der vil ikke være tale om individuel feedbeack, men om generelle input, som kan bruges som inspiration til den videre showtræning.

    Forhindringsbanen er traditonen tro en overraskelse op til selve dagen, men Peter Larsen vil stå til rådighed for spørgsmål vedrørende banen generelt.

    Workshoppen i Jylland bliver afhold den 5. august fra 12-15 og på Sjælland den 6. august fra 12-15. Nærmere info om sted følger.

    Du kan tilmelde dig Atlet workshoppen her

    Såfremt workout er lige så gode til at opdatere deres hjemmeside som visse andre sites så kunne dette jo sagtens omhandle 2006, men hvad ved jeg :tongue:

  17. Uanset hvad... så er det rimeligt urealistisk efterhånden med et DM i år... den ekstraordinære generalforsamling er først om 5 uger ... dvs at der herefter er små 10-12 uger til at arrangere et DM alt efter hvornår en ny bestyrelse kan afholde deres første møde og sætte tingene i bevægelse???!

    Og hvor mange atleter er det så også lige som kan nå at blive klar til et DM på den tid?

    Alt i alt så tror jeg rent realistisk at DM i år er røget i svinget!! :dry:

    (men kan jo blive klogere... vi må se!)

    Nu har jeg ingen baggrund/erfarring mht at arragnere større begivenheder, men hvad skulle der være i vejen for at rykke DM lidt (uge/måned) frem i tiden. Såfremt Herning Kongrescenter er reserveret er jeg sikker på at der må være et andet kongrescenter i lille Danmark som kan rumme de forholdsvis få tilskuere som normalvis deltager;-)

    Til Prosendal

    Mht telefon tid så kig på www.dbff.dk tror nok det var om torsdagen, at man kunne kontakte dem telefonisk;-)

    Vh

    Spider

  18. Uanset hvad... så er det rimeligt urealistisk efterhånden med et DM i år... den ekstraordinære generalforsamling er først om 5 uger ... dvs at der herefter er små 10-12 uger til at arrangere et DM alt efter hvornår en ny bestyrelse kan afholde deres første møde og sætte tingene i bevægelse???!

    Og hvor mange atleter er det så også lige som kan nå at blive klar til et DM på den tid?

    Alt i alt så tror jeg rent realistisk at DM i år er røget i svinget!! :dry:

    (men kan jo blive klogere... vi må se!)

    Hej Angel

    Det er møghamrende ærgerligt:-(

    Mht den ekstraordinære generalforsamling ville jeg meget gerne have været med, men kan desværre ikke komme.

    Det ville formentlig heller ikke have hjulpet noget som helst da jeg ikke kan påtage mig formandsposten:-)

    Det er vel der i bund og grund problemet ligger:-)

    Decembercuppen lyder spændende, men har søgt på www. skkf.org. Det kan godt være at det er mig som går forkert til værks på siden, men for mig at se er den lidt mangelfuld med information?

    Vh

    Spider

  19. Hejsa alle

    Nu høre man så mange rygter i krogene vedr. AF og fitcup. Jeg er klar over at AF's fremtid afhænger af den ekstraordinære generalforsamling, men hvad med fitnesscuppen?

    Jeg kunne forstå at Mr og Miss Fitness bliver slået sammen, bliver cuppen så undladt?

    Jeg har en bekendt som har frosøgt at kontakte workout som efter sigende ikke har svaret tilbage.

    Såfremt der er nogen som ved noget vil jeg blive meget glad har efterhånden lagt en del arbejde i min træning og kost. Ville være lidt ked af at køre en skarp diæt til ingen verdensnytte.

    PS Disse sprgs og svar skal ikke forståes som et surt opstød, da jeg er meget glad for at der er nogen som gider at lægge et frivilligt arbejde:-)

    Vh

    Spider

  20. Hejsa

    Lidt træls at der formentlig bliver en lidt stor spredning tidsmæssigt imellem AF og fitcup :nonono: Men hvad f.... :superman::tongue:

    Jeg har siddet og kigget på tilmelding til fitcup. Har jeg forstået rigtig at det kun kræver en indbetaling på 300 kr. og dermed et medlemsskab af DAFA og ikke noget med medlemsskab i så og så lang tid inden man må stille op (eks. 9 mdr. i dbff regi ved deltagelse i konkurrence).

    Mvh

    Spider

  21. Hejsa

    Foreligger der nogen dato på de ovenstående konkurrencer i 2007? Jeg har søgt og søgt, men intet fundet :nonono: Hvad mht hvor i landet er det planlagt endnu for begge konkurrencer?

    Sidste sprgs :tongue: Hvordan tilmelder man sig fitcup?

    VH

    Spider