KathrineE

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KathrineE

  1. Kan sagtens følge jer og skal helt sikkert tænke kost ind i det mere end jeg gør.

    Synes bare det kan være demotiverende og frustrerende at efter 4 mdr kan jeg INGEN forskel se.... Det er jo også en af motivationsfaktoren: at man kan se at man rykker sig :-(

  2. Okay super! Jeg varierer mellem spinning og styrketræning normalt. Enten holdmæssigt (stram op, hit osv) eller så plejer jeg at træne styrke i ca 30 min enten inden eller efter spinning...men ja.. Jeg må nok også gøre noget med kosten.. Er bare så glad for stivelse-produkter :-0

    Eller jeg ved nok ikke helt hvordan jeg bør spise så jeg taber mig...

  3. Okay super! Jeg varierer mellem spinning og styrketræning normalt. Enten holdmæssigt (stram op, hit osv) eller så plejer jeg at træne styrke i ca 30 min enten inden eller efter spinning...men ja.. Jeg må nok også gøre noget med kosten.. Er bare så glad for stivelse-produkter :-0

  4. Motion gør også lidt for vægten. Men desværre også KUN lidt. Der er masser af andre gode ting ved motion, men for at tabe dig er det kosten du skal ændre. Motionen flytter kun minimalt med mindre du snupper en marathon eller Tour-etape dagligt.

    Vi har mange i cykelklubben der træner hårdt 10-12 timer om ugen men det bliver de ikke tynde af.

    En times spinning brænder ikke meget mere end en høj snegl fra bageren. Eller tre stykker rugbrød med fiskefrikadelle.

    Tak for dit svar. Og ja jeg er også klar over alt der med kosten og hvad der indtages og forbrændes :-) men mener bare - det må da gøre noget for ens krop..? Måske ikke vægttab, men stramme op eller noget?:)

  5. Hej med jer,

    Jeg er lidt frustreret og har brug for nogle gode råd. Jeg startede med at spinne for 3 mdr siden. Jeg spinner 3 gange om ugen.

    Primært gør jeg det fordi jeg synes det er herligt, men der er også det fysiske resultat - jeg vil meget gerne tabe mig, eller i det mindste strammes godt og grundigt op. Jeg er 25, 170 cm høj og vejer 59 kg.

    Problemet er dog at jeg på ingen måde kan se forskel fra før jeg startede, til trods for at jeg altid er badet ind i sved efter en times knoklen. Dog kan jeg mærke markant forskel på min kondition, men vil også gerne kunne se resultater.

    Jeg spiser ikke mega sundt, men heller ikke dårligt/usundt. Mine kostvaner er nok det samme som da jeg startede - så tænkte at motionen da måtte ændre lidt?

    Jeg er lidt frustreret over ikke ar kunne se resultater - nogle bud til hvorfor eller skal jeg give det mere tid?

    Råd modtages med kyshånd :-)