Anja L. Hemmingsen

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anja L. Hemmingsen

  1. Baggrund: Kvinde, 29 år, i god fysisk form, spiser forholdsvis kulhydrat-fattigt (dog ikke fanatisk). Får kun alkohol og sukker til særlige anledninger i weekenden.

    Sidste år smed jeg 10 kg, og kom ned på 64 kg efter udelukkende løbetræning til halv-marathon.

    Så startede jeg på styrketræning i oktober, primært cirkel-træning og øvelser med bold, samt kettleballs. Dette pga. af skade efter al løbetræningen, og på opfordring fra fys.

    Jeg er stort set smertefri, og har fået opbygget en hel del muskler siden jeg startede i efteråret, og er i øvrigt rigtig glad for styrketræning frem for de mange km på landevejen, som knæ/hofter har haft svært ved at klare.

    Og så til "problemet"/udfordringen: Jeg har taget 2-3 kg på, formentlig i muskler, da tøjet ikke sidder meget anderledes. Men jeg ønsker at følge mig mere smidig, og tabe mere fedt. Jeg har selv en ide om at jeg skal bytte de 3 ugetlige styrketræningsdage ud med cardio, fx på cross-trainer, og så holde mig på 2/3 af max-puls, for at forbrænde fedt, og ikke mine muskler. Men jeg er ikke ekspert - hva sir I?

    Spørgsmål 2: Jeg træner altid om morgenen (fra 5.30 til 6.30).

    Normalt spiser jeg ikke inden, men en banan samt proteindrik efter (på vej på arb), og derefter en potion skyr med nødder. Hvis jeg skal træne mere cardio, fx 1 time på cross-trainer, skal jeg så spise mere/andet inden træning?

    Gode råd til min udfordringer modtages med kys-hånd!