Christina-Århus

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Christina-Århus

  1. Jeg kæmper med min vægt og ønsker at tabe 20 kg. Jeg synes, at det er svært at bevare motivationen, og derfor kunne jeg godt bruge nogle sparringspartnere.


    Jeg er selv 26 og blev mor for seks måneder siden. Under min gravidtet blev jeg sygemeldt med bækkenløsning, hvilket gjorde mig meget inaktiv. Jeg tog derfor meget på under min graviditet, og de ekstra kg. skal væk igen! Jeg har kæmpet med vægten hele mit liv, og det lykkedes mig for nogle år siden at tabe 25 kg. Det går mig derfor på, at jeg nu har taget 20 kg. på igen!


    I forbindelse med min nye rolle som mor, har jeg været enormt glad for min mødregruppe: At mødes med andre nye mødre og kunne tale åbent og sparre med hinanden. Derfor fik jeg den ide at blive en del af en vægttabsgruppe: At mødes og udveksle ideer og tale frit med andre, der kender til samme problemer og frustrationer og måske træne sammen. Jeg er åben for ideer!


    Jeg håber, at andre med ønske om vægttab kunne have lyst til at forfølge målet sammen. Køn, alder og antal kg. er ikke så vigtigt for mig.