Johansen30

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Johansen30

  1. Ligesom de andre vil jeg også sige skynd dig afsted til en behandler, så du kan få løsnet op. Ryggen kan man ikke bare lige sådan skifte ud :-/

    Måske sådan en her kan tage toppen af smerterne, da den går ind og giver varme og støtte. Jeg har selv en bandage til mit knæ derfra og jeg kan ikke leve uden den!

    http://www.bot-forhandler.dk/mennesker/rygbaelter/rygbaelte-med-bred-front og så kan jeg se den er på bud lige pt ;-)

    God bedring til dig...

  2. Jeg har også haft noget bøvl med knæet efter noget ½-marathon, hvor jeg gik til genoptræning, da jeg elsker at løbe og ville være ked af jeg ikke kunne fortsætte.

    Min fys anbefalede mig at prøve sådan et knæbind her: http://www.bot-forhandler.dk/mennesker/bandager/knaebandage-u-spaende

    og det skulle jeg havde på efter genoptræningen. Jeg må sige jeg er glad for jeg fik fat i den. Det er sådan noget keramisk ler, der går ind og giver varme og afhjælper smerterne, da musklen slapper mere af.

    Og så kan man holde ud at have den på i det daglige også, da den ikke er lige så kraftig som et neopren bind. Så det kunne måske være en mulighed for at hjælpe dit knæ lidt på vej?

  3. Hejsa. Det lyder da ikke særlig rart for dig :-( Og det er da godt nok træls de ikke vil gøre mere ved det på sygehuset, for det er da ikke til at leve med!

    Kan det være fordi du måske producerer for meget mælkesyre i kroppen? Det er jo ofte det, der udløser kramper hos mange...

    Ellers så kan jeg anbefale sådan en fætter her:

    http://www.bot-forhandler.dk/mennesker/bandager/skinnebensbandage

    Den går ind og giver varme til musklen pga der er keramisk ler i. Og varmen kan ofte få musklen til at slappe af og derved spænder man ikke.

    Det er da ihvertfald et forsøg værd. Jeg kender flere, der hr prøvet den med succes. Du kan finde produkterne her:

    http://www.bot-forhandler.dk/

    Jg har selv bestilt derfra flere gange og de sender fra dag til dag, så super service også.

    Håber på det bedste for dig.