KB!

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KB!

  1. Hey.

    For sundhedens skyld spiser jeg et stykke frugt og en håndfuld nødder til et af mini mellemmåltider. Frugt og nødder skulle jo være fantastisk for ens sundhed, så det prøver jeg at få spist hver dag

    Nu elsker jeg frugt og nødder, men det kan alligevel godt blive lidt kedeligt i længden, når man spiser det hver dag.

    Det er muligt at jeg skulle variere det, men føler at der er variation nok i det, ved at jeg spiser forskellige slags frugt og nødder fra dag til dag.

    Så jeg tænkte på om i har nogle idéer til at gøre det mere spændene? Jeg tænker f.eks. på at saltede peanuts smager dejligt (men det er jo desværre ikke så sundt med alt det salt) Men kan man bruge noget andet? krydre nødderne, tilberede dem, eller et eller andet for at det bliver mere end en tør nød? Nogle der har nogle tips?

  2. Hej derude.

    Jeg træner med kettlebells. Synes jeg har flikket nogle gode øvelser sammen som swings, front squat, reengade row osv osv.

    Jeg laver dem egentlig som et slags superset. Hvor jeg f.eks laver 15 front squat, 15 swings, gentager det i alt fire gange, inden jeg går videre til næste superset.

    Men når jeg læser artikler om kettlbells på nettet og i blade, er de altid opbygget som cirkler. Så jeg tænker om jeg griber det forkert an?

    Ved godt at jeg få flyttet de vægte om det er i superset eller i en cirkel, så et eller andet sted er det vel ligemeget. Men jeg kunne godt tænke mig at vide om det er bedre hvis jeg opbygger mit kettlebellprogram som en cirkel i stedet.

    Hvad siger i? Hvad er fordelene ved at køre kettlebell som øvelser frem for at supersette dem?