Time flies with CPE Bach

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Time flies with CPE Bach

  1. Så vil jeg lige holde lidt styr på hvad jeg laver af motion. Motion skal være rart og sjovt/fedt og jeg har pt. ikke dyrket motion siden Jan. Jeg har tidligere løbet og hiket meget og on off har jeg trænet meget styrke med vægtstang, håndvægte og kettlbell.

    Jeg har følgene motions udstyr: 12,16, 20 kg kettlebells. Håndvægte og chinup bar.

    Jeg har lavet et sødt lille program som jeg vil følge indtil det bliver kedeligt. Pt. savner jeg ikke nogen kæmpe udfordringer vedrørende motion, men hvis lysten kommer vil jeg da gerne cykle dk rundt næste sommer eller starte med at svømme en del.

    Jeg er sku en halv stor fyr på 121kg og er 182cm høj. Når jeg træner kroppen er det lidt som en bodybuilder og jeg har prøvet at lave utallige gentagelser med kettlebells men syntes helt klart at mellem rep range er sjovest.

    Mit mål er at få en perfekt symmetri i kroppen og blive lidt større. Jeg har lavet en program til at komme i gang med.

    Ude i frem tiden vil jeg selvfølgelig gerne dyrke meget cardio såsom nævnt svømning eller andet, men foreløbigt skal jeg lige sparke mig selv igang igen. Jeg regner med at starte på programmet omkring på Fredag.

    post-59275-0-24657500-1437868224_thumb.j

  2. Nu behøver man altså ikke være tynd for at have det godt, det er slet ikke lykken for nogen. Jeg gad sku ikke lave motion til den lyse morgen og veje alt hvad jeg spiser, det ville jeg mere kalde en sygdom.

    Og ja jeg spiser hvad der passer mig og laver moderat motion og er selvfølgelig lidt overvægtige, det heldige er at det hele ikke sidder på maven ved mig.

    Nu er jeg ny her på siden men er sku allerede kørt død idet. Motion skal være lidt sjovt, ikke en besættelse.

    Med hensyn til overspisning tror jeg gerne at det er noget psykisk. Hvis man kompenserer for en følelse ved at spise.

    Iøvrigt har jeg vejet 60 kg for 15 år siden men vejer i dag det dobbelte. Jeg har det sku fint med det, syntes jeg så dum ud som tynd til sidst. det handler vel om at finde den gyldne mellem vej.

    Dengang jeg var tynd spiste jeg som en fugl og løb hver dag. Efter halvandet år vejede jeg så 60 kg men på et tidspunkt begyndte jeg at æde voldsom meget slik, hvilket resulterede i at jeg løb til sidst meget lange ture.

    Jeg ved ikke hvorrdan jeg kom udd af det men jeg var flyttet og mødte en masse mennesker og som tiden gik blev jeg mere og mere fyldig og brugte tiden på andre hobbier sammen med nogle nye venner.

    PS: Meget af af min nye vægt er muskler.

    PPS: Det handler vel også om man vil være noget man ikke er. Man vil være ligesom de tynde drenge/piger var i klassen som løb i frikvarterene og var god til fodbold.

    Man kan forbedre sin fysiske form men nogen går helt over gevind og kan slet ikke få nok og vil være tyndere og tyndere, fordi tynd=godt.

    Man var måske en robust pige/dreng i skolen, og så var man måske flov. Måske havde man nogle forældre der ville have deres børn skulle være tynde. Og måske var barndommen ikke for god.

    Man skal acceptere sig selv, man er god nok som man er og sjovt nok efter jeg er blevet stærk har jeg mødt flere der syntes det var godt:)