Sidelmann

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sidelmann

  1. Her er verdens bedste tip:

    1) Drop alle de øvelser.

    2) Vælg de frække fire (squat, dødløft, OH press og bænk)og arbejd på at blive så stærk i dem som muligt.

    Om 5 år, når du så er større end resten af tosserne nede i træningscentret kan du sende mig en gavekurv med udsøgte importøl.

    Hr. K

    Det er modtaget, men om 5 år er jeg sku 40, så er ikke sikker på at det helt holder stik, og burde sku være større end dem alle med mine på nuværende tidspunkt 15 års træningserfaring :)

    Grunden til jeg oprettede tråden, var egentlig bare for at få nogle kommentarer på programmet og få at se om det kunne optimeres.. Btw så er jeg ikke enig i at bænkpres er vejen frem.. Ja til skader og til at bevise, at man er så og så stærk i bænk, men udover det, så mener jeg db press i fuldt ud lige så god omend ikke bedre

  2. Evt. nogle kommentarere til mit 2-split.

    Mandag.

    Chin-up x 4

    BB bentover row x 4 eller dødløft x 4

    Hammercurls x 4

    dumbell curl x 4

    Squat eller lunges x 4

    Legextension x 4

    "Benspark" x 4

    Tirsdag

    Incling db press x 4

    Decline db press x 4

    Dips x 4

    French press x 4

    Laterael raise x 4

    Military press x 4

    "Arnold press" x 4

    Mave

    Og så igen torsdag og fredag.

    Kører en uge med 12 reps, en med 10, en med 8, en med 6, en med 12-10-8-6, og en med 6-8-10-12, samt en med 6 reps

    Hvad siger i til det. Er det helt ude i skoven? For få øvelse? For få sæt ?

  3. Hvor højt niveau er du på? Tror sikkert det er sjovt at kende sine værdier men i den virkelige verden gør det næppe den store forskel! Hvis du træner meget og hårdt vil du hurtigt lære din krop at kende. Derudover er det muligt at estimere sin VO2Max og anaerobe tærskel uden brug af et testcenter!

    Vh Andreas

    Hej

    Niveauet er til b-rækken herhjemme. Men den egentlig grund er, at jeg gerne vil optimere men særdeles gerne effektivisere min træning. Cykel og styrketræning tager jo en del tid, og det er ikke altid man får ros af fruen derhjemme ;)

  4. Hejsa.

    I forbindelse med forberedelsen til cykelsæsonen 2010, kunne jeg godt tænke mig at blive testet mht. lactat, iltoptagelse, hæmatokritværdi osv og ud fra det få lagt et træningsprogram.

    Ved at der er Testcenteret, men findes der andre, som I kan anbefale? Og kan man evt. købe sig til test hos TeamDanmark og få lagt program?

  5. Hej

    Jeg træner som regel om formiddagen pga. mit job. Cykler mellem 60 - 120 km med et snit omkring 32 plus minus lidt. Kører som regel 3-6 intervaller af forskellig længde. Er der nogen der træner på samme tidspunkt, som mangler en makker? Fra tid til anden træner jeg med et par kollegaer, men forventer selvfølgelig bare, at de også kan køre med. Bor i Gentofte og er 33 år

  6. Jeg tror der menes Cycling Concept, ved i hvert fald at de kører fra Jorden Runde, se mere her.

    @Randi: Jeg kørte også med FitDK sidste år, kender nogle af dem, ruterne mv. - og træningen er jeg også ganske tilfreds med. Så derfor jeg spurgte til dem :smile:

    Jamen det lyder da godt.. Indimellem står man jo og mangler en makker at køre med. Tusinde tak for hjælpen