Thundercat

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thundercat

  1. Det umiddelbare største problem jer ser, er en ufattelig mangel på proteiner overall, som på længere sigt vil skabe komplikationer for kroppen. :-)

    Proteiner er det eneste du ikke kan lagre i kroppen, så det skal supppleres løbende gennem hele dagen, så kroppen har de nødvendige byggesten både for vedligeholdelse af muskelmasse, replikering af celler, for at holde organerne sunde og utallige mange andre essentielle årsager. Som jeg læser din sammensætning er der kun 2 gange om dagen, hvor animalske kilder af proteiner indtræffer, og det er endda med 5 timers mellemrum. Som udgangspunkt bør der indtages proteiner, af hvadend slags man nu engang føler for, ca. hver 2½-3. time således at kroppen ikke står og mangler. Sker det at kroppen ikke får noget udefra, har den kun ét reelt alternativ at lave indhug i, og det er din muskelmasse! :-/

    Det kan også forklare din manglende energi, da det er en meget ekstrem diæt du er gået på, som bestemt ikke gavner andet end for at se nogle hurtige resultater "lige her og nu", fordi kroppen reagerer ligeså ekstremt som dét man udsætter den for. Men snakker vi at du er interesseret i at skabe vedvarende resultater, så skal proteinerne skubbes op i et helt andet leje før du får den permanente effekt som jeg går stært ud fra er den du søger?! :-)

    Nu er det godt nok længe siden, du har skrevet i tråden sidst, så hvordan går det egentlig med selve planen den dag i dag? :-)