MetteLolz

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MetteLolz

  1. En mand bør slet ikke nøjes med 1300 kcal.

    Drop kalorietællingen, og træf i stedet sunde valg.

    Jeg talte selv kalorier engang, hvor jeg nøjedes med 2.000 kcal om dagen, også med 3x løb og 3x styrketræning i løbet af ugen.

    At tælle kalorier ødelagde mit liv. HVER gang nogen inviterede mig i byen, eller på et eller andet, var det første jeg tænkte at nu fik jeg for mange kalorier og blev fed og alt muligt.

    Det endte faktisk med at jeg besvimede, formodentligt at for meget motion, og for lidt mad.

    Det har nok taget et halvt år til at lære at spise normalt, og ikke tænke i kalorier, men nu kører det, og jeg har aldrig haft det bedre.

    Så opfordringen herfra lyder: drop kalorietællingen, og træf i stedet sunde valg: dvs. spis sundt, ikke for meget og masser af frugt og grønt

    2000 kcal lyder altså som et rimeligt normalt indtag, an på højde og drøjde selvfølgelig.

    Jeg har selv talt kalorier i snart 200 dage i streg og har ikke været generet af det en eneste gang. Så længe man har det fint med det, og kan give sig selv lidt plads (fx at det er okay at spise lagkage til en fødselsdag osv.) er kalorietælleri en god idé. Men man skal VIRKELIG have det fint med det, det skal ikke være en last. Et vægttab handler jo i bund og grund om at finde det der virker for en selv, inden for rimelige rammer (Ikke noget fanatisk 200 kcal om dagen pis.)

    Jeg vil foreslå Chris_C at sætte kalorieantallet en anelse op med tiden. Nu ved jeg ikke hvor høj du er, men du kan i hvert falde ikke leve af 1300 kcal resten af livet. Det er en god idé at sigte efter en normal tilværelse med maden. Jo tættere du kommer på dit mål, jo mindre et kalorieunderskud burde du have. Generelt er det en bedre idé at stile efter en sund levestil end et lav tal på badevægten. Du kan eventuelt bruge beregnerne på motion-online, til at finde et cirka-tal på dit basalstofskifte.

    Beregneren findes her: http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/sundhed_generelt/beregn_dit_energiforbrug/

    Held og lykke med vægttabet!