Matias

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://nettofitness.dk

Profile Information

  • Køn
    Mand
  • Sted
    Odense
  • Interesser
    Jeg træner hver dag, og er medejer af Nettofitness.dk. Pt. er jeg ude på at komme lidt ned i fedtprocent.

Previous Fields

  • Træningsformål:
    Fedttab lige pt. Sjov og underholdning ellers.

Recent Profile Visitors

1,276 profile views

Matias's Achievements

Nyt medlem

Nyt medlem (1/7)

0

Reputation

About Me

Træning fylder meget i min hverdag, på mit arbejde i Nettofitness.dk, og i min fritid, hvor jeg dyrker crossfit. Jeg har en stor interesse for udendørssport også, hvor jeg holder meget af skateboarding på højt niveau. Jeg arbejder for skatehouse.dk også, og holder meget af at cruise rundt i byen på penny skateboards, når det er godt vejr.

Min dag er lang, og typisk vil der ikke være tid til lange træningstimer hver dag, så derfor har jeg opfundet en dagsrutine, som er perfekt til mit iværksætterliv. Jeg tænker, at det kan være relevant at læse for folk herinde, så derfor vil jeg her udgive den guide, som jeg selv følger hver eneste dag (undtagen i weekenden, hvor jeg typisk holder helt fri fra træning. Arbejder dog stadig lørdag og søndag, men kroppen skal også have lov til at hvile sig et par gange om ugen, så man ikke får overtrænet.

Træningsguide til det perfekte iværksætterliv:

1. Jeg driver HelloSEO.dk med kontor i Odense, og der begynder kunderne at ringe kl 8 - 10 typisk, så der skal jeg være 100% klar i hovedet, hvis jeg skal få noget ud af dagen, salg, support, mm.

Jeg skal nå at have trænet inden, hvilket kan være ekstremt svært at være motiveret til kl 5.45 om morgenen, så derfor gør jeg alt, hvad der står i min magt for at:

- Have alt planlagt aftenen inden. Det vil sige, mit tøj til næste dag, en plan over dagens gøremål privat og i forhold til arbejde. Jeg sover faktisk nogengange med træningstøj på og har en en skål med havregryn stående fremme, så jeg bare skal hælde mælk på, spise det og tage videre.

- Have en hurtig men sund morgenmad bestående af havregryn eller skyr, jeg drikker på vejen til træningen nogengange.

Jeg har droppet kaffen, da det er usundt at drikke alt for meget af det, og det tager også tid og giver en dårlig kaffeånde. I stedet tager jeg en lille koffeinpille om morgenen med noget vand inden træning. Det virker fantastik, og jeg har slet ikke behov for kaffe længere. Jeg vil anbefale andre at gøre det samme.

2. I stedet for fitnesscentret er jeg faktisk begyndt at træne mere udenfor også med kettlebells. Jeg benytter selvfølgelig mine egne kettlebells fra Nettofitness.dk, som du kan se her. Det smarte ved kettlebell træning er, at man kan komme rundt om alle muskler i kroppen uden at holde lange pauser. Herudover er det muligt at træne styrke og cardio træning på samme tid, hvilket er VILDT tidsbesparende, når man er selvstændig eller bare har et stramt program i dagligdagen.

3. Stres? Jeg har meget af det før, men det har jeg faktisk slet ikke mere, og jeg tror, at det har en del at gøre med at min hverdag med arbejde i HelloSEO.dk, Nettofitness.dk og Skatehouse.dk er blevet mere mere skemalagt end det var tidligere. Det betyder, at når jeg har fr har jeg fri. Og når jeg arbejder så ARBEJDER jeg uden forstyrrelser for privatlivet.

Jeg var på en interrail her for noget tid siden og fik tænkt en masse gode tanker, og noget af det jeg kom frem til, var, at det ikke er det værd at stresse i det lange løb. Jeg er 25 år nu, og livet skal nydes, virksomheder skal op at køre, men vigtigst: Jeg vil leve et sundt liv med en stærk krop, som kan holde til de udfordringer, der vil komme på vejen.

4. En lille ekstrating jeg er begyndt på er at lave udstræningsøvelser med en yogamåtte på kontoret. Når alle kunder er gået vel at mærke. Nr man sidder meget foran computeren, kan der komme situationen hvor man får ondt i nakken eller ryggen, hvis man sidder foroverbøjet over et skrivebord.

Det her med at strække ud er faktisk meget vigtigere end man lige skulle tro har det vist sig. Herudover tager jeg til massøren en gang om ugen også. Kan anbefales!