ZugrahTheOrc

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZugrahTheOrc

  1. Hej.

    Jeg leder efter et træningsprogram, der kan få mig i en tilstand, hvor jeg kan holde til et normalt træningsprogram.

    For at forklare:

    Jeg er 33 år, 1,78 høj og vejer knap 100 kg, som kvinde.

    Jeg har slidgigt i begge knæ, og kan pt. gå 1-2 kilometer - eller-cykle 1-2 kilometer. Løb er ude af billedet.

    Jeg er nyligt skulderopereret i min venstre skulder - og får den genoptrænet hos fysioterapeut - skal have den højre skulder opereret om ca. 1 måned, med dertil hørende genoptræning.

    Endvidere er jeg hypermobil.

    Jeg har tidligere været meget aktiv, fodbold, svømning og halv maraton osv, men blev syg i tre år som 24-årig, hvor jeg var 110% inaktiv. Dvs I tre år, gik jeg max en halv km. udenfor mit hjem om ugen. Jeg sov 14 timer i døgnet, og når jeg var vågen var jeg på sofaen eller ved computeren. Jeg tog 35 kilo på, på grund af medicinen.

    Jeg mangler et meget langsomt program, så jeg kan få trænet muskler og ledbånd op til et almindeligt liv igen, og på sigt få smidt nogle kilo. Det bedste for mig, ville være et program jeg kan udføre derhjemme, på en yogamåtte med en elastik og små vægte osv.

    De almindelige standard programmer jeg finder på nettet, ser fine ud, men ofte står jeg af, idet jeg ikke kan udføre de første øvelser. Ellers støder jeg ofte på et problem med at programmerne stiger for hurtigt i intensitet.

    Er der nogen, der ved hvor jeg kan finde et godt allround træningsprogram der styrker led, muskler, balance, mave, ryg, ben arme osv.?

    På forhånd mange tak for hjælpen.